Se anunță o campanie promițătoare de transferuri pentru „roș-albaștrii”. Cel puțin asta reiese din decizia lui Gigi Becali de a renunța din iarnă la câțiva jucători. Denis Alibec a parafat deja acordul cu Steaua, dar latifundiarul din Pipera se luptă și pentru transferurile lui Teixeira, Junior Morais, Budescu, Szukala, Rusescu, Gnohere şi Lullaku.

Se ştiu jucătorii care vor pleca la iarnă. Tamaş? Pentru că a dat golul ăla cu Osmanlispor l-am iertat de toate păcatele. Eu voiam să îi dau amendă 50.000 euro şi să-i zic să plece.

Vor pleca Golubovic, Dan Popescu, Bourceanu, dar poate îl mai ţinem încă 6 luni, ne folosim de el. Mai sunt câţiva jucători pe care îi dăm împrumut. Aganovic pleacă. Achim? Ce a făcut el? Ne folosim de el. Nu e nici super sculă de jucător, dar îşi face treaba cât poate.

Pe Teixeira şi Junior Morais îi luăm sigur. Plus Alibec. Patru va fi Budescu, dar aici dacă pot. E posibil să vină Szukala, Rusescu. O să negociem pentru ei, e posibil să iau şi 4 de la Gică, dacă îi dă. Gnohere intră pe listă numai când intră în ultimele 6 luni. Am spus de Gnohere şi aşa va fi cum am spus atunci. Nu ştiu dacă pleacă în Belgia, dacă nu pleacă, dar când intră peste o lună în ultimele 6 luni, mă întâlnesc cu el să semnăm contractul”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.