Evenimentul Zilei > Sport > Patronii Rapidului sunt disperați: „Cedăm clubul gratis!”
Patronii Rapidului sunt disperați: „Cedăm clubul gratis!”

Patronii Rapidului sunt disperați: „Cedăm clubul gratis!”

Nicolae Cristescu, finanțator al giuleștenilor, a spus pentru EvZ că renunță la acțiuni fără nicio pretenție. Giuleștiul fierbe!

Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu, șefii echipei din Grant, au fost făcuți praf de fundașul rapidist, Ionuț Voicu, imediat după jocul cu Slobozia (scor 2-2), iar ne mulțumirea jucătorilor a atins apogeul.

„Sunt jignit de atitudinea lor”

Fotbalistul a spus că se simte umilit de pseudo-finanțatori și i-a acuzat pe aceștia că vin la meciuri doar de fațadă. „A fost o remiză muncită, o remiză de caracter, caracter pe care îl avem doar noi, jucătorii și suporterii. Nu și acești oameni (n.r. Zamfir și Cristescu), niște nesimțiți, unii care vin în tribună ca să-și dea aere la oficială. Sunt jignit de atitudinea lor. Nu mă interesează cu ce prinț a venit Zamfir în tribună, cât timp eu nu sunt plătit de 12 luni”, a afirmat Voicu.

Noi discuții, noi investitori

Chiar dacă discuțiile cu șeicul Hussein Abdullah Al-Ahmar rămân un mister, Nicolae Cristescu a declarat pentru EVZ că Rapid a reluat tratativele cu un grup de investitori români, iar cei doi patroni sunt dispuși să cedeze gratis acțiunile pe care le dețin la formația „alb-vișinie”. „Cu excepția salariilor jucătorilor, situația Rapidului nu este deloc dezastruoasă. Cei cu care am vorbit promit și nu vin. Nu avem nicio vină. Nu vrem niciun ban înapoi și cedăm gratis acțiunile. Există un grup de investitori români, cu care am reluat discuțiile. Sunt oameni serioși și sper să primim un răspuns pozitiv, pentru că jucătorii merită să primească salariile”, ne-a spus Cristescu.