Patronul de la Realitatea TV, Cozmin Gușă, mai are un plan de rezervă. Este decis să fondeze la Viena o companie de consultanță strategică pentru Balcanii de Vest, care să includă România, Moldova și țările din fosta Iugoslavie, scrie Cancan.

Compania va fi destinată oamenilor de afaceri sau politicienilor care doresc să relaționeze la Viena. Nu este exclusă consultanța electorală nici pentru politicienii austrieci.

„Nu înseamnă că mă mut din România, dar voi sta destul de mult timp acolo fiindcă eu consider Viena un centru emergent pentru afacerile strategice de tip geo-economic sau politic-regionale în Balcanii de Vest. Este poate cel mai important centru. Voi fi acolo destul de des până o fondez (compania de consultanță, n.r.). Voi avea un personal internațional acolo și va fi ca o afacere de familie pe care Andi și Daria o vor putea duce mai departe”, a spus Cozmin Gușă

Pentru unii o surpriză, pentru mulți, însă, o decizie previzibilă a lui Cozmin Gușă. De dragul copiilor și pentru viitorul familiei, moderatorul super-emisiunii „România 2019” a hotărât să petreacă mare parte din timp la Viena.

În septembrie, Daria, fiica lui Cozmin Gușă, împlinește 16 ani. A dat admitere la Școala Americană din capitala Austriei și a fost acceptată în poate cea mai bine cotată instituție de profil din Europa. Ulterior, adolescenta are în plan să continue studiile în SUA.

În România, Daria a frecventat cursuri doar în sistemul de stat. A fost premiantă cu nota 10 și olimpică națională. În plus, vorbește fluent patru limbi străine, deși niciodată nu a primit meditații.

Andi este fiul lui Cozmin Gușă. La finalul lunii iunie va împlini 22 de ani. Termină, acum, disertația la Facultatea de Business Internațional, cursuri pe care le-a urmat la Rotterdam, în Olanda. Recent, a fost admis la trei masters-uri în Viena, grație rezultatelor pe care le-a obținut.

Te-ar putea interesa și: