Patrick Mouratoglou s-a reorientat. Va antrena un sportiv de 20 de ani

Patrick Mouratoglou s-a reorientat. Va antrena un sportiv de 20 de ani Simona şi Patrick. Sursa foto: Facebook

Patrick Mouratoglou a renunțat definitiv la Simona Halep. El a anunțat că va antrena un alt jucător de tenis faimos. Sportivul a avut doar cuvinte de laudă la adresa noului său antrenor.

Patrick Mouratoglou a renunțat definitiv la Simona Halep și îl va antrena pe Holger Rune, numărul 7 mondial. El a pus capăt colaborării cu Boris Becker şi Severin Luhti, în urma unei campanii dezamăgitoare la Australian Open, luna trecută.

I-a dat afară pe cei doi antrenori

Rune l-a angajat în luna octombrie a anului trecut pe Boris Becker, legenda tenisului german, înainte de a-l include în stafful său şi pe fostul mentor al elveţianului Roger Federer, Severin Luthi, înaintea startului sezonului 2024. Cu toate astea, ei n-au reușit să-l ajute să câștige la Melbourne Park.

Jucătorul de tenis în vârstă de 20 de ani a mai lucrat cu Mouratoglou şi a câştigat titlul la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, în 2022, învingând-l în finală pe sârbul Novak Djokovici, liderul clasamentului ATP.

Ne puteți urmări și pe Google News
Holger Rune, jucător de tenis

Holger Rune. Sursa foto: Zhukovsky | Dreamstime.com

Holger Rune va colabora cu Patrick Mouratoglou

Sportivul a confirmat că va lucra cu fostul antrenor al Simonei Halep. El a declarat că doar Mouratoglou îl poate ajuta să își atingă obiectivele și că speră ca această colaborare să îi aducă beneficii pe toate planurile.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep

Patrick Mouratoglou și Simona Halep. Sursă Foto: Arhiva EVZ

„Uneori trebuie să încerci o varietate de lucruri pentru a afla ce funcţionează pentru tine şi ce nu”, a precizat Rune pe reţeaua de socializare X, confirmând revenirea lui Mouratoglou. „În ultimele luni, am învăţat multe despre ceea ce este important pentru mine. Alături de Patrick am obţinut unele dintre cele mai mari triumfuri ale mele şi cred că el mă poate ajuta să-mi ating obiectivele”, a subliniat danezul.

Patrick Mouratoglou, despre Holger Rune

Și Patrick Mouratoglou a confirmat că va lucra cu Holger Rune. El a declarat că îl cunoaște pe acest jucător de când avea 13 ani și că au obiective asemănătoare. „Ne cunoaştem de când avea 13 ani şi am crezut întotdeauna în potenţialul său. El are obiective mari şi eu la fel, pentru el. Este începutul unei noi aventuri. Ne vedem la Acapulco, Indian Wells şi Miami”, a adăugat antrenorul francez, potrivit Adevărul.