Simona Halep, dezamăgită de Patrick Mouratoglou. A trădat-o când nu se aștepta

Simona Halep, dezamăgită de Patrick Mouratoglou. A trădat-o când nu se aștepta Patrick și Simona. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Simona Halep a recunoscut că nu mai are încredere în antrenorul Patrick Mouratoglou, chiar dacă și-a asumat o parte din vină. Ea a mai spus că a făcut unele lucruri mult prea târziu.

Simona Halep a spus că Patrick Mouratoglou și-a asumat vina mult prea târziu și că i-a trădat încrederea. Jucătoarea de tenis a crezut mereu că echipa sa îi vrea binele, dar realitatea a fost alta.

„Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (...) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez (...) Mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată”, a spus Halep.

Simona Halep a luat în considerare sfârșitul carierei

Simona Halep va fi audiată la începutul lunii februarie la TAS, ultima șansă de a întoarce decizie ITIA. Ea a spus că va fi sfârșitul carierei sale, dacă tribunalul va menține suspendarea. Sportiva a mai declarat că știe că este nevinovată și că asta o deranjează cel mai tare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă vor fi patru ani nu știu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârșitul carierei mele. Da. Și pentru ceva ce nu am făcut și nu este din vina mea, este și mai catastrofal.”, a spus Halep pentru Euronews.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep

Simona Halep, dezamăgită de Patrick Mouratoglou. A trădat-o când nu se aștepta. Sursa foto: Instagram

Patrick Mouratouglu ar fi putut să o ajute

Recent, și preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cusac, a declarat că antrenorul francez trebuia să o ajute pe Halep de la început. El consideră că sportiva ar fi scăpat de suspendare dacă Patrick Mouratoglou și-ar fi asumat responsabilitatea mai repede.

„Este extrem de optimistă, este normal să fie aşa şi noi suntem foarte încrezători. Sunt convins că va avea parte de un proces care îi va scurta din perioada de suspendare. Aşteptarea asta ne-a distrus practic emoţional pe toţi. Am ferma convingere că va fi redusă foarte mult perioada de suspendare.Trebuia să spună de la început, cred că cu totul altul ar fi fost şi primul verdict dacă el şi-ar fi asumat această responsabilitate, să zică de la început modul în care s-au petrecut lucrurile. Din punctul meu de vedere, da, a făcut-o târziu”, a spus George Cusac.

Simona Halep, nevoită să aștepte până anul viitor

Halep speră ca TAS să-i dea o pedeapsă mai mică și să își reia cariera. Cu toate astea, ea este nevoită să aștepte până în februarie 2024.

„Halep își va juca ultima carte la TAS, care a stabilit ca între 7 și 9 februarie 2024 să fie studiat apelul făcut de jucătoarea română. Trei zile și o sentință care reprezintă un joc de totul sau nimic pentru viața sportivă a Simonei Halep. Sportiva ar putea rămâne cu o suspendare de patru ani sau ar putea avea o pedeapsă mai ușoară. Dacă va rămâne cu suspendarea de patru ani, Simona Halep va avea 35 de ani atunci când pedeapsa pe care încearcă să o evite ar fi ridicată”, au scris spaniolii de la Mundo Deportivo.