Cristiano Ronaldo a frânt inimile multor domnișoare de-a lungul anilor.  Fizicul atrăgător, dar și zâmbetul său au cucerit multe reprezentante ale sexului slab. Pentru că nu era de ajuns, Ronaldo a hotărât să pluseze și dă încă un motiv de suspinat.

 

Pentru cei ce nu știu, iubita lui Ronaldo este Georgina Rodriguez, un model de origine spaniolă. Cei doi s-au cunoscut în iunie 2016 la Madrid, unde tânăra lucra într-un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Spanioloaica spunea că ”a fost dragoste la prima vedere”. Sunt de patru ani împreună și au o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Pasiunea nebănuită a lui Cristiano Ronaldo. Bijuterii care ar face geloasă orice femeie

 

Zilele trecute, Ronaldo a susținut o conferință de presă în Dubai. Însă nu discursul său a fost cel care a „leșinat” audiența, ci mâna fină a fotbalistului. Fină și cu valoare. Spunem asta pentru că Ronaldo avea la mână peste 600.000 de dolari, în diamante! Și nu orice fel de diamante. Vorbim de un inel de logodnă, model feminin, cu banda plină de diamante mici, toate încadrând un diamant imens. Inelul este estimat la o valoare de peste 200.000 de dolari.

 

Asta însă nu este tot. Fotbalistul mai avea încă un inel tip verighetă subțire, încrustat cu diamante, modelul fiind tot de damă. Și ca să fie „tacâmul” complet, Ronaldo a accesorizat totul cu un ceas Rolex, care este considerat a fi cel mai scump produs vreodată. Bijuteria este făcută din aur alb și încrustată cu sute de diamante de 30 de carate. Cu siguranță că fotbalistul a stârnit ceva controverse cu pasiunea sa nebănuită.