Evenimentul ZileiMondenPăruiala divelor. Oana Zăvoranu pune tunurile pe Bianca Drăgușanu. Lista e lungă

Păruiala divelor. Oana Zăvoranu pune tunurile pe Bianca Drăgușanu. Lista e lungă

Păruiala divelor. Oana Zăvoranu pune tunurile pe Bianca Drăgușanu. Lista e lungă
Oana Zăvoranu lansează un atac dur la adresa vedetelor din showbizul românesc. Cea mai lovită a fost Bianca Dragășanu, întrucât pentru multe femei reprezintă un „etalon al frumuseții”.

Oana Zăvoranu continuă războiul împotriva influencerițelor din România și a făcut o mărturisire acidă chiar la adresa prietenei sale, Bianca Drăgușanu!

Oana a taxat-o pentru că a exagerat cu operațiile estetice, la fel ca alte vedete din showbizul mioritic. Printre cele pe care le-a criticat actrița din serialul „Sacrificiul” se numără Andreea Bălan, Inna și Loredana Chivu.

În urmă cu câteva ore, Oana Zăvoranu a publicat pe Instagram Stories un colaj în care apar Andreea Bălan, Inna, Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu, Margherita și Ruby, iar pe imagine era notat mesajul: „Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace”.

După cum puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos, actrița a scris următoarea mărturisire: „Nu sunt de acord, urâtele sunt urâte”.

Bianca Drăgușanu, luată la puricat de jurnaliștii americani

„Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe reţelele de socializare, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul «Splash – Vedete la apă», şi faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect.

Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme supunându-se mai multor intervenţii chirurhgicale. În 2009, a pozat în revista Playoby şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor. (…).

După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea. Intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiţi. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul”, au scris aceștia, conform Cancan.


Accesează: