Într-o postare pe Facebook, Alexandru Cumpănașu anunță că va depune la Parchetul General o solicitare (parte a plângerii penale inițiale) pentru audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din județ. “Conform atribuțiilor, parlamentarii sunt reprezentanții cetățenilor și au obligația ajutării acestora dar și cunoașterii problemelor din circumscripție. Este IMPOSIBIL că presă de la București să știe mai multe despre clanurile interlope din Olt decât cei care 2 zile pe săptămâna au obligația să culeagă informații despre orice probleme au cetățenii”, spune unchiul Alexandrei.

 

Este important de stabilit de către anchetatori harta clanurilor interlope din județul Olt în acest caz, susține Cumpănașu. “Voi solicită și efectuarea de cercetări cu privire la posibilă implicare a liderilor politici locali (membrii ai Parlamentului sau nu) în protejarea sau dezvoltarea acestor rețele infracționale cărora le-a căzut victima Alexandra și nu numai”, informează Alexandru Cumpănașu.

„De asemenea, voi solicită efectuarea de cercetări împreună cu parchetul din Italia, Spania și Marea Britanie astfel încât să se verifice în ce măsură Alexandra dar și alte fete din județul Olt au căzut victime unor rețele internaționale de trafic de persoane. Voi solicită și lămuriri cu privire la procedura ce trebuie urmată pt a realiza expertiză internațională. Nu cred nici o secundă în povestea servită tot mai mult cu monstrul din Caracal care a acționat singur. Adevărul trebuie să iasă la iveală!”

Te-ar putea interesa și: