Aşadar, Zara îşi redeschide porţile după blocaj. Deşi deschiderea era prevăzută pentru ora 10 de dimineaţă, deja de la ora 8 s-a format coada. Fotografiile au devenit virale pe net.

Atât de aşteptata redeschidere a magazinelor după starea de urgenţă s-a dovedit a fi o reacţie incredibilă a francezilor, care au dat năvală, nemairespectând pe alocuri nici distanţarea socială de siguranţă.

Visualizza l'immagine su Twitter

Imaginile cu cozile au devenit virale pe reţelele de socializare

„Ieri a fost prima zi după carantină în Franţa iar lumea a format cozi la Zara”, se citeşte într-un comentariu pe Twiter.

Apoi: „Franţa şi-a redeschis magazinele de bunuri neesenţiale pentru prima dată după 8 săptămâni. Lumea face cozi la Zara.  N-am învăţat nimic, absolut nimic’‘, scrie un alt utilizator.

Dorinţa de reîntoarcere la normalitate este incredibilă. La Paris, cel puţin, acest lucru resipră prin toţi porii pofta de a trăi: sunt oameni care se plimbă, zâmbesc, discută cu glas tare, se salută, care-şi cumpără o cafea la rulotă sau un ziar.

Alţii aşteaptă răbdători să intre în magazinul preferat după luni de zile de abstinenţă…Dorinţa aprigă de a trăi normal, omeneşte, notează Huffingtonpost.

Visualizza l'immagine su Twitter

Acelaşi lucru se poate vedea în imaginea de deschidere a articolului în faţa magazinului Louis Vuitton.