Evenimentul Zilei > Social > Părinţii îşi făceau un SELFIE, iar COPILUL a MURIT. Scenele de groază la care au asistat martorii. VIDEO
Părinţii îşi făceau un SELFIE, iar COPILUL a MURIT. Scenele de groază la care au asistat martorii. VIDEO

Părinţii îşi făceau un SELFIE, iar COPILUL a MURIT. Scenele de groază la care au asistat martorii. VIDEO

Un copil de numai trei ani a fost lovit de un autoturism din cauza neglijenţei părinţilor, care îşi făceau un selfie pe marginea drumului.

Copilul rămăsese nesupravegheat pentru că părinţii acestuia erau ocupaţi să-şi facă un selfie. De atât a fost nevoie pentru a se produce o adevărată tragedie.

Accidentul a avut loc la ieşirea din comună Voievoda, spre localitatea Piatră, copilul fiind izbit de un autoturism, chiar pe şoseaua principala.

Potrivit unor declaraţii făcute de martori, părinţii se opriseră la marginea localităţii pentru a face fotografii cu lanul de răpită. Lăsat nesupravegheat, în autoturismul parcat pe marginea drumului, lângă fraţii lui, acesta a ieşit din maşină direct în şosea. În acel moment, a fost lovit de un autoturism, fiind aruncat la zeci de metri de locul impactului, scrie b1.ro.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman au solicitat un elicopter SMURD, dar, din păcate, maneverele de resuscitare nu l-au mai putut salva pe copil.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: