Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce cred americanii despre șansele Simonei Halep la Wimbledon
Ce cred americanii despre șansele Simonei Halep la Wimbledon

Ce cred americanii despre șansele Simonei Halep la Wimbledon

Simona Halep, numărul 1 mondial și noua campioană de la Roland Garros, va lua în curând startul în cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al sezonului, Wimbledon.

Celebra întrecere de la „All England Club” se va desfășura în perioada 2-15 iulie, la Londra. Ieri, sportiva noastră a anunțat că s-a retras de la turneul pregătitor de la Easbourne, de categorie International.

După triumful de la Paris, toți ochii vor fi pe Halep, jucătoare ce se va bucura de un statut special în capitala Angliei. Americanii de la tennisworldusa.org sunt de părere că „Simo” are mari șanse de a se impune și la Wimbledon.

„Acum, în turneele care urmează, va fi favorită certă la câştigarea trofeului. Iarba nu este suprafaţa ei favorită, dar la Wimbledon, fiind pe aripile entuziasmului, ea va putea câştiga al doilea titlu pe iarbă al carierei. Acum, ea nu mai are nimic de demonstrat nimănui.

Nu îi va fi uşor. Toate adversarele îşi vor dori să o bată. Specialistele jocului pe iarbă sunt pregătite să se provoace reciproc. Halep se află la începutul unei poveşti grozave. O poveste nouă, povestea ei. Acum, are şanse să adauge obiective importante, ţinând cont că se află departe de finalul carierei”, a notat sursa citată.