Evenimentul Zilei > Actualitate > PARANORMAL! Rita Mureșan a primit semne de dincolo de moarte de la mama ei
PARANORMAL! Rita Mureșan a primit semne de dincolo de moarte de la mama ei

PARANORMAL! Rita Mureșan a primit semne de dincolo de moarte de la mama ei

Rita Mureșan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani, iar de atunci a trecut prin momente extrem de dificile pentru a se împăca cu ideea. Acum, însă, creatoarea de modă spune că a luat contact cu mama ei de pe lumea cealaltă.

„Sambata fac pomana mamei mele. Deja aproape 3 ani fara ea… Marti a fost ziua cea mai grea…stabilirea meniului( ghidata de ea), discutiile cu tata despre organizare… Si in fiecare an de cate ori ma suna tata sa stabilim toate acestea, realizez intr-un mod bizar ca se apropie si ziua mea… Si cel mai frumos cadou facut de ea cu ajutorul ingerilor si arhanghelilor au fost acele atat de importante pentru mine 5 minute dupa miezul noptii! Asa ca pe certificatul de deces scrie 24 noiembrie ora 00:05 si nu 23 noiembrie! Aceste 5′ fac diferenta pentru mine! Imi doresc ca anul acesta sa primesc un cadou frumos de ziua mea, la care sa simt ca a contribuit si mama mea, asa cum am simtit in fiecare an de cand a plecat! Anul trecut am primit acea minunata petrecerea surpriza pentru care sunt si azi recunoscatoare!„, a scris Rita Mureșan, astăzi, pe contul său de socializare.

În 20014, Rita Mureșan îi scrie mici mesaje mamei sale, pe care le publica pe rețeaua personală de socializare: „40 de zile… Au trecut 40 de zile… Sper din tot sufletul că eşti acolo unde ar trebui să fii, printre Îngeri… şi că nu te-ai oprit din urcarea ta spre şi în Lumină doar pentru că noi cei rămaşi în urmă nu am reuşit să…

Mai mult pe EVZ Monden

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: