Evenimentul Zilei > International > Papa Francisc a aflat VINOVATUL care lucrează ORE SUPLIMENTARE pentru a SUBMINA BISERICA
Papa Francisc a aflat  VINOVATUL care lucrează ORE SUPLIMENTARE pentru a SUBMINA BISERICA

Papa Francisc a aflat VINOVATUL care lucrează ORE SUPLIMENTARE pentru a SUBMINA BISERICA

Papa îi învinuiește pe diavol pentru diviziunile din cadrul Bisericii, și cere ajutorul îngerilor: „Diavolul este în viață și lucrează ore suplimentare pentru a submina Biserica Romano-Catolică ” , a spus Papa Francisc.

„Biserica trebuie să fie salvată de atacurile celui rău, marele acuzator, și totodată să devină din ce în ce mai conștientă de vinovăția lui, de greșelile și de abuzurile sale comise în prezent și în trecut" a spus Francis. De la alegerea sa, în 2013, Papa Francisc a făcut cunoscut faptul că el crede că diavolul a fost şi este real. Într-un document din aprilie despre sfințenie în lumea modernă, menționează diavolul de multe ori.  "Nu trebuie să considerăm diavolul drept un mit, o reprezentare, un simbol, o figură de retorică sau o idee. Această greșeală ne-ar duce la scăderea pazei, la neglijență și am deveni vulnerabili ", a scris în document.

Papa Francisc este atât de convins că Satana ar fi în cele din urmă vinovat pentru scandalurile de abuz sexual și diviziuni în cadrul Bisericii încât a apelat la ajutorul marelui canon spiritual – Arhanghelul Mihail (este menționat în Biblie ca lider al îngerilor care l-au urmărit pe Lucifer, îngerul căzut din Paradis).

Catolicii sunt rugați să spună Rozariul în fiecare zi din octombrie și să o încheie cu o rugăciune adresată Sfântului Mihail.  Rugăciunea spune:  „Sfântul Arhanghel Mihail, fii apărarea noastră împotriva răutății și a capcanelor diavolului. Fie ca Dumnezeu să-l mustre, noi ne rugăm cu umilință, și tu, Prinț al oștilor cerești, prin puterea lui Dumnezeu, aruncă în iad Satana și toate spiritele rele care patrulează lumea căutând ruina sufletelor", titrează reuters.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: