Evenimentul Zilei > Actualitate > Panică la metrou în această dimineață. O adolescentă ar fi încercat să se sinucidă și s-a ales cu degete amputate
Panică la metrou în această dimineață. O adolescentă ar fi încercat să se sinucidă și s-a ales cu degete amputate

Panică la metrou în această dimineață. O adolescentă ar fi încercat să se sinucidă și s-a ales cu degete amputate

O tânără a căzut, miercuri dimineață, între șine, la metrou, în stația Piața Unirii 1. Din primele informații, se pare că adolescenta a vrut să se sinucidă.

Panică la metrou, miercuri dimineață, la stația Unirii 1, acolo unde o adolescentă a căzut între șine chiar la sosirea unei garnituri. Ea a fost scoasă pe peron și a primit primul ajutor de la un echipaj SMURD care a ajuns la fața locului.

Conductorul garnitruii de metrou a frânat cât de repede a putut. Fata nu a murit, dar a ajuns în stare gravă la Spitalul Universitar

Din primele informații, fata era singură și a sărit pe șine în momentul în care trenul a intrat în stație. Conductorul a încetinit brusc metroul. Tânăra fată are mai multe leziuni și degete amputate și a fost transportată la Spitalul Universitar.

Poliţia Capitalei a fost sesizată miercuri dimineaţa că o persoană a căzut pe calea de rulare a metroului.

„În această dimineaţă, în jurul orei 9:15, prin apel la 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la staţia Unirii. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi echipe de salvatori”, informează Poliţia Capitalei.

Comunicat de la Metrorex. „Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendulă între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru”

Conform sursei citate, au fost demarate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Metrorex a transmis că, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1.

„Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendulă între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru.
Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, au transmis oficialii Metrorex în cadrul unui comunicat emis după accidentul de miercuri.