Panică în autobuzul 117. Un bărbat a scos cuţitul în faţa călătorilor. Poliția și SRI au intervenit. Update

Panică în autobuzul 117. Un bărbat a scos cuţitul în faţa călătorilor. Poliția și SRI au intervenit. Update

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, despre care iniţial s-a spus că este arab, a generat panică vineri, când a ameninţat călătorii din autobuzul 117 (în zona cartierului Ferentari din Bucureşti) cu un cuţit, dar din fericire nu au existat victime având în vedere că oamenii legii şi o echipă a SRI au intervenit prompt.

Panică în autobuzul 117. Un bărbat a scos cuţitul în faţa călătorilor. Poliția și SRI, în alertă. Update

Update: „Astăzi, în jurul orei 12:00, într-un autobuz ce se afla în circulație în Sectorul 5, un bărbat a afișat, la vedere, un cuțit, fără a amenința vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 și a sesizat situația.

L-a faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, dar și un echipaj al Serviciului Român de Informații. Bărbatul, cetățean român de 47 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Urmează a fi dispuse măsuri legale", se arată într-o informare de ultimă oră a oamenilor legii.

Ştirea iniţială: Conform ultimelor informaţii, nu a fost nimeni rănit. Bărbatul a fost reţinut de poliție și brigata antitero de la SRI, după care a fost condus la audieri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Agresorul a fost imobilizat de un echipaj al Secției 18 și de o echipă a Serviciului Român de Informații (SRI).

În cele din urmă, arabul a fost încătușat și dus la Secția Regională de Poliție Transporturi.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni curând cu ultimele informaţii legate de acest subiect incendiar.