Artista se descurcă mult mai bine acum, decât ăn vremurile dinaintea pandemiei. Secretul este în concertele pe care le are în străinătate. Bineînțeles, încasările sunt mai mult decât mulțumitoare, chiar fabuloase am putea spune.

Melodiile lansate de Carmen de la Sălciua ajung mereu locul unul în trendingul românesc și sunt apreciate și peste hotare. De exemplu, ultima piesă scoasă alături de Jador a ajuns, într-un timp foarte mic, numărul unul în România și pe locul 20 în străinătate.

Ultimele concerte pe care le-a susținut în străinătate, i-au adus artistei o grămadă de bani

Recent, Carmen a susținut trei concerte în Italia, pentru care a fost răsplătită cu o sumă de bani imensă, din care o familie normală ar putea să trăiască aproape doi ani. Pentru fiecare reprezentație artista a primit 3.000 de euro, care au fost suplimentați de banii primiți din dedicații.  Așadar, Carmen s-a întors acasă cu cel puțin 18.000 de euro.

„Tariful ei pentru cântările din Italia a fost de 3.00 de euro pe seară sumă la care, normal, așa cum e și firesc, s-au adăugat cheltuielile cu cazarea, mâncarea și transportul. Pe lângă cei 3000 de euro, Carmen a încasat, în fiecare seară, cel puțin tot atât și din dedicații, românii din Italia fiind încântați că au avut-o alături de ei, mai ales că, în ultima perioadă, evenimentele au fost mult, mult mai rare. Au curs dedicațiile, în fiecare noapte, iar Carmen a făcut un show de zile mari”, a declarat unul dintre românii prezenți la concertele din Italia, pentru sursa citată.

Carmen de la Sălciua a dat lovitura

Artista împreună cu Jador au scos o melodie care a ajuns foarte rapid pe locul unu în trendingul românesc. Melodia celor doi a ajuns imediat la inimile ascultătorilor, care au „taxat-o” ca atare.
„Cred că este cel mai frumos sentiment din lume să te simți atât de iubit de oameni și va mulțumim din suflet, atât eu cât și Jador, pentru că ați adus colaborarea noastră, într-un timp atât de scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube România și pe locul 21 în lume.

Este o realizare mare, nu am cuvinte, și este o mulțumire sufletească că am ajuns la sufletele voastre… și că ne-ați urcat pe un piedestal, iar locul asta vi-l dorim din suflet vouă celor care ne iubiți și ne ascultați muzică.”, le-a transmis Carmen fanilor săi, potrivit cancan.ro .