Evenimentul Zilei > Politica > Pandele o face să plângă pe Firea. Ce cuvinte i-a adresat acesta soției
Pandele o face să plângă pe Firea. Ce cuvinte i-a adresat acesta soției

Pandele o face să plângă pe Firea. Ce cuvinte i-a adresat acesta soției

Gabriela Firea împlinește azi 47 de ani, iar soțul său, Florentin Pandele, i-a transmis o urare plină de emoție pe pagina sa de Facebook. Primarul din București este în prezent în recuperare după o serie de probleme medicale care i-au zdruncinat recent sănătatea.

La mulți ani, soția mea iubită! Să te binecuvânteze Bunul Dumnezeu cu sănătate, fericire, împliniri! Să fii pentru mine și familia noastră, cel mai sufletist și optimist om pe care-l cunosc. Să-ți păstrezi tăria de caracter într-o lume în care totul este de vânzare : și principii, și onoare. Să fii în continuare cea mai grijulie mamă, cea mai iubitoare soție, cea mai de nădejde prietenă și cel mai muncitor și dedicat om. Noi, băieții tăi, te iubim nespus!”, a fost mesajul postat de Pandele pe contul său de Facebook în această zi festivă.

Gabriela Firea este în recuperare, după ce a fost externată din spital luni în urma unor probleme medicale pe care le-a avut. Aceasta a postat la acea vreme un mesaj emoționant. „Nicăieri nu e mai bine ca acasă!!!După o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viața obișnuită e ca o nouă șansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic”, a scris Gabriela Firea pe pagina ei, alături de câteva poze cu familia.