Evenimentul Zilei > Actualitate > Dimineață de coșmar pentru o femeie. S-a trezit cu meteoritul în pat! FOTO cum n-aţi mai văzut
Dimineață de coșmar pentru o femeie. S-a trezit cu meteoritul în pat! FOTO cum n-aţi mai văzut

Dimineață de coșmar pentru o femeie. S-a trezit cu meteoritul în pat! FOTO cum n-aţi mai văzut

O femeie s-a trezit la începutul acestei săptămâni cu un meteorit destul de mare care s-a prăbușit prin tavanul casei sale și a aterizat direct în patul ei.
Un meteorit a căzut prin acoperișul casei și a aterizat în pat, lângă o femeie care dormea. Aceasta a declarat: „N-am fost atât de speriată în viața mea”. Poliția a fost chemată imediat la faţa locului pentru a elucida misterul obiectului străin care a invadat casa femeii.
Inițial a fost suspectat un șantier din apropiere, unde exploziile trebuie să fi trimis proiectilul de dimensiunea unui pumn pe perna femeii. Dar când muncitorii din construcții au spus că nu au provocat nicio explozie – ci tocmai văzuseră o explozie pe cer – consensul a devenit rapid că piatra este un meteorit, a raportat Canadian Press .

Ruth Hamilton s-a trezit cu un meteorit în pat

Un fragment dintr-un meteorit este văzut într-o fotografie nedatată emisă de Muzeul de Istorie Naturală.
O femeie din Canada s-a trezit cu un meteorit în pat, care a intrat prin acoperișul casei și a aterizat lângă ea, aproape să o lovească.

Poliția a bănuit inițial că proiectilul ar putea proveni de la un șantier din zonă, însă muncitorii au spus că nu au executat nicio explozie. În schimb, ei au povestit că au văzut o explozie pe cer, iar autoritățile și-au dat seama că este vorba despre un meteorit. 

Ruth Hamilton dormea când a fost trezită de lătratul câinelui

Ruth Hamilton adormise adânc în casa ei din  Golden, un orășel în mijlocul Munților Stâncoși, din Columbia Britanică, pe data de 3 octombrie, când câinele ei a început să latre și s-a trezit speriată.

Canada News - October 11, 2021

„N-am fost atât de speriată în viața mea. Nu știam ce să fac, așa că am sunat la 911 și, în timp ce vorbeam cu operatorul, m-am răsucit în pat și am văzut o piatră care s-a rostogolit între perne”, a relatat ea.

În acea zi avea loc o ploaie de meteori pe cerul de deasupra Canadei. Femeia intenționează să păstreze meteoritul.

„Am fost în stare de șoc, câteva ore am tremurat în continuu. Șansele să se întâmple așa ceva sunt foarte mici și sunt recunoscătoare că trăiesc”, a mai spus Ruth Hamilton.
Canada News - October 11, 2021
S-a dovedit că în acea noapte fusese o ploaie de meteori pe cerul de deasupra regiunii canadiene de vest. Hamilton intenționează să păstreze obiectul spațial și este foarte ușurată că nu a fost rănită. potrivit The Guardian.