Evenimentul Zilei > Social > Păcăliciul zilei. Georgiana Irimioaea, jurnalista care inventează știri
VIDEO

Păcăliciul zilei. Georgiana Irimioaea, jurnalista care inventează știri

Georgiana Irimioaea a fost jurnalist la Pro TV și la Digi 24. Ce înseamnă asta? Înseamnă că știe ce este aceea o știre falsă.

Păcăliciul zilei- Georgiana Irimioaea, jurnalista care inventează știri.

Emisiune de Mirel Curea

Mai mult decât atât, știe că cea mai joasă subterană în care poate cădea un jurnalist este atinsă atunci când minte cu bună știință.

Jurnalista care inventează știri. „Știrea asta nu o să se vadă în presă”

Ce povestea colega noastră, recent…, în 14 ianuarie. Citez riguros.

Tocmai m-am despărțit de cineva a cărui medic de familie...”

„AL cărui medic de familie”, domnișoara colegă…

a cărui medic de familie, din Brașov, a decedat în urma vaccinului anti-covid. De ce spun asta ca fiind cert? I s-a făcut autopsia și s-a constat decesul în urma hiperreacții alergice la un component al vaccinului.

Doamna doctor lucra cu mama, care era asistentă, iar aceasta a anunțat pacienții înscriși la respectivul cabinet să nu se vaccineze cu acest vaccin.

Avea 41 de ani, fără acțiuni de sănătate. Sigur, este un caz izolat, nu este asta regula, dar este bine să știm și să ne asumăm și partea asta atunci când mergem înainte.

Asta nu o să se vadă în presă…

Adică noi suntem niște nenorociți, nu o să dăm așa ceva…

„… v-o spun din start”, spune domnișoara Georgiana. „Dacă ar apărea, ar fi o încercare de ridiculizare și acuzare (chiar legală) a mamei, care a anunțat pacienții”.

Știrea s-a văzut în presă

Dacă știrea ar fi fost adevărată, s-ar fi văzut. Pentru că presa s-a interesat pe loc. Răspunsul a venit imediat de la Prefectura Brașov.

„Informația vehiculată”, a răspuns Prefectura, „pe o rețea de socializare, potrivit căreia un medic de familie din județul Brașov a decedat în urma vaccinului anti-covid este în totalitate falsă”.

Cum, domnule…? Un jurnalist inventează cap-coadă? Greu de crezut. Să minți ca să fii băgat în seamă sau știe Dumnezeu sau psihiatrii de ce minți.

Bun, minți că așa te-a apucat. Dar îți tragi și mama după tine, în canale? Păcălici? Nu! Mai mult decât atât. Păcăliciul este un nevinovat gafeur. Aici avem ceva mult mai grav. Românul îi zice „săritură de pe fix”.