Evenimentul Zilei > Monden > Ovidiu Lipan Țăndărică elucidează misterul Phoenix
Ovidiu Lipan Țăndărică elucidează misterul Phoenix

Ovidiu Lipan Țăndărică elucidează misterul Phoenix

Într-un interviu acordat exclusiv „Evenimentului zilei”, Ovidiu Lipan pune piciorul în prag

Trupa Phoenix se află pe piața muzicală de 50 de ani. De-a lungul timpului, formația a suferit mici modificări, care însă au lăsat urme adânci.

Cel mai recent scandal îi surprindea pe „membrii vechii gărzi” în plină desfășurare de forțe. Nicu Covaci impunea o ordine inacceptabilă pentru colegii săi. Astfel că, în perioada 2008-2010, Phoenix se afla într-o lungă „renaștere”. În vara anului 2014, într-un interviu acordat exclusiv pentru „Evenimentul xilei”, Nicu Covaci își exprima profunda dezamăgire față de colegii săi, care nu au participat la aniversarea colectivă de 50 de ani.

Mircea Baniciu nu a oferit la momentul respectiv nici un răspuns.

Recent, în cadrul celei de-a zecea aniversări a Ice Hotel Bâlea Lac, printre invitați s-a aflat și Ovidiu Lipan Țăndărică. Acesta a acceptat să ne spună opinia lui cu privire la „metamorfozele” prin care a trecut trupa Phoenix.

„Sunt fericit să văd noua componență a trupei. Este o trupă tânără, cu mult potențial. Eu nu aș putea vorbi niciodată de rău despre niciunul dintre vechii mei colegi. Împreună am umplut stadioane. Am fugit cu ei și nimic altceva în buzunar. Alături de ei mi-am făcut cele mai frumoase amintiri”, a spus acesta.

Fostul baterist al trupei Phoenix a ținut să destăinuiască și o dorință.

„Mi-ar plăcea tare mult să reunesc Phoenix, cum era el înainte de ’89. Și să cântăm aici, în vârf de munte, la Bâlea Lac. Poate chiar acum, în vară”, a declarat pentru EVZ, Ovidiu Lipan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: