Au participat la lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare, președintele PNL, Ludovic Orban, candidații Rareș Bogdan, Mihai Țurcanu, Cristian Bușoi, Vasile Blaga, președinții PNL  din toată Moldova, deputați și senatori, primari. Mesajul liberalilor a fost în tonul obișnuit.

”Atunci când liberalii din Piatra se înțeleg cu liberalii din Roman, s-a terminat cu PSD în județul Neamț. Oameni buni, mai avem două săptămâni și jumătate, să nu le pierdem, să nu uităm de ce a ajuns PSD-ul la putere, pentru că oamenii educați, pentru că oamenii corecți, pentru că oamenii obișnuiți, pentru că oamenii cu șapte ani de acasă și cu credință în Dumnezeu, de multe ori au preferat să stea acasă și i-au lăsat pe cei manipulabili, pe cei slabi de înger, pe cei dependenți, pe cei mai în vârstă, care pot fi păcăliți de PSD-iști cu atâta ușurință, i-am lăsat pe ei să ne decidă soarta. A venit vremea să ne decidem noi soarta, noi cei peste 90% dintre români, care avem scaun la cap, care știm ce trebuie făcut cu țara aceasta. Treziți-i pe toți până în 26 mai, aduceți-i la vot pentru a recâștiga România și pentru a recâștiga șansa acestei țări de a ajunge, așa cum am fost noi astăzi, liberalii, în primul rând în Europa”, a punctat președintele PNL, Ludovic Orban.

Rareș Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare, a accentuat faptul că în acest moment, Partidul Național Liberal, are șansa istorică de a reclădi România: ”Este momentul în care Partidul Național Liberal, cotat foarte bine în sondajele de opinie, poate demonstra că România nu-i a lor, că România este a duneavoastră, a oamenilor cinstiți”.  Nu în ultimul rând, în timpul mitingului, președintele PNL Neamț,  Mugur Cozmanciuc, a explicat și el că ”în aceste zile România își alege soarta, destinul pentru următorii 10 ani. Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru că sunteți astăzi aici, să vă mulțumesc pentru ce ați făcut și ce veți face! Să ne vedem pe 26 mai la vot să ne ajutați să câștigăm aceste alegeri”.