Evenimentul Zilei > Politica > Orban a bifat o nouă victorie. Mircea Fechet a fost ales președinte al PNL Bacău
Orban a bifat o nouă victorie. Mircea Fechet a fost ales președinte al PNL Bacău

Orban a bifat o nouă victorie. Mircea Fechet a fost ales președinte al PNL Bacău

Lodovic Orban a bifat o nouă victorie. Mircea Fechet a fost ales președinte al PNL Bacău. Mai mult, acesta a anunțat că îl susține pe liderul PNL.

„O echipă puternică şi determinată, condusă de Mircea Fechet, a fost aleasă astăzi de colegii liberali din Bacău. Le doresc mult succes şi hotărâre în a dovedi băcăuanilor că opţiunea în favoarea Partidul Naţional Liberal este cea mai sigură cale către modernizarea şi dezvoltarea comunităţilor. Le mulţumesc, totodată, pentru mesajele ferme de susţinere pe care le-am primit astăzi la Bacău, la finalul rândului de alegeri care a avut loc în filialele PNL din regiunea Nord-Est”, a scris preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

Mircea Fechet vrea să lupte pentru un Bacău dezvoltat și pentru a crea noi locuri de muncă.

„Îmi propun în continuare să fim aceeaşi echipă unită, care am fost şi până acum şi să luptăm împreună pentru un Bacău dezvoltat, cu investiţii şi cu noi locuri de muncă bine plătite. Vreau ca primarii liberali să aibă parte de toată susţinerea pentru a putea implementa cele mai importante proiecte de care comunităţile au nevoie – drumuri reabilitate, utilităţi, şcoli şi spitale moderne. În 2024, îmi doresc ca organizaţia noastră să fie şi mai puternică şi să aibă cele mai bune rezultate.

Modelul de politică pe care mi-l doresc este acela de a asculta nevoile reale ale cetăţenilor şi de a ne respecta promisiunile făcute acestora. Sunt încrezător că, alături de echipa pe care mi-am ales-o şi alături de toţi membrii care doresc să se implice, putem deveni una dintre cele mai importante organizaţii liberale din ţară”, a scris Fechet pe Facebook.

Orban și-ar da chiar şi viaţa pentru PNL

„Congresul este alegerea conducerii PNL, în special a preşedintelui PNL. Candidez pentru funcţia de preşedinte al PNL pentru că am convingerea că împreună cu dumneavoastră am capacitatea de a duce în următorii patru ani PNL spre victorii exact aşa cum am condus PNL spre victorie în aproape toate alegerile pe care le-am avut din 2017 până astăzi. Dau PNL aşa cum dau de 30 de ani mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie. Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să îl fac pentru a duce PNL şi România acolo unde îi este locul, pe primul loc”, a afirmat Orban.

El a mai povestit că a fost la pertu cu fosţi preşedinţi PNl, dar că întotdeauna s-a adresat acestora cu apelativul domnule preşedinte.

„Eu am fost la pertu şi cu Valeriu Stoica şi cu Crin Antonescu şi cu Călin Popescu Tăriceanu, cu domnul Stolojan, nu, recunosc şi acum îi spun domnul preşedinte Stolojan, fiind o diferenţă de vârstă care mi-a impus şi un respect pe care l-am dobândit în cei şapte ani de acasă faţă de cei care au câţiva ani în plus faţă de mine. Am fost la pertu cu Alina Gorghiu, cu Vasile Blaga, dar eu întotdeauna în public, când m-am adresat colegilor mei care au deţinut funcţia de preşedinte, m-am adresat cu apelativul domnule preşedinte al PNL. Asta înseamnă respect faţă de PNL şi înseamnă respect faţă de această instituţie fundamentală de preşedinte al PNL care a fost girată de uriaşii Brătieni şi de toţi cei care practic au transformat PNL în coloana vertebrală a României şi în forţa care a asigurat dezvoltarea României, modernizarea României”, a declarat Orban.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: