Oprah a lansat cu dezvăluiri emisiunea lui Piers Morgan

Oprah a lansat cu dezvăluiri emisiunea lui Piers Morgan

În prima emisiune a lui Piers Morgan, înlocuitorul veteranului Larry King la CNN, Oprah Winfrey a admis că a rămas însărcinată la vârsta de 14 ani şi că a fost fericită că a pierdut copilul.

Lansarea emisiunii "Piers Morgan Tonight", transmisă de CNN pe intervalul rezervat până acum emisiunii "Larry King Live", a fost făcută, luni, cu un interviu memorabil acordat de Oprah Winfrey. Aceasta a povestit lucruri delicate din viaţa ei, printre care şi faptul că a rămas însărcinată la vârsta de 14 ani şi că, deşi sună dur, a privit faptul că a pierdut acest copil ca pe o a doua şansă.

Fostul redactor-şef al tabloidelor "News Of The World" şi "Daily Mirror", Piers Morgan, un tip "plin de energie, entuzist, cu chef de joacă şi fascinant" - aşa cum îl descrie ziarul "Philadelpgia Inquirer", are dificila misiune de a prelua "ştafeta" de la veteranul Larry King.

Acelaşi ziar estimează că la acest prim interviu, Morgan a pus întrebări la care Oprah nu ar fi vrut să răspundă, provocând-o pe regina talk-show-urilor să vorbească despre dragoste, despre partenerul ei Stedman Graham şi despre ceea ce are de gând să facă cu milioanele câştigate în cariera sa de om de televiziune.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nechibzuinţa adolescenţei

Oprah, acum în vârstă de 56 de ani, a povestit că, la vârsta adolescenţei, a fost trimisă să locuiască împreună cu tatăl ei în Nashville. În scurt timp a reuşit să uite de regulile casei şi a rămas însărcinată. "Mai degrabă aş vrea să o văd o pe fiică-mea plutind pe râul Cumberland decât să fac această familie de ruşine prin indecenţă cu vreun copil nelegitim", spune Oprah că ar fi spus tatăl ei.

"Mi-o spunea mie, iar eu ştiam că sunt însărcinată, aşa că m-am gândit că n-am altă şansă, că va trebui să mă sinucid", a spus Oprah. "Când a murit copilul am ştiut că aceasta este o a doua şansă pentru mine", a spus ea. Celebră pentru emisiunea "The Oprah Winfrey Show", fetiţa speriată de demult are acum propriul canal de televiziune, numit - foarte inspirat - Own (tradus - Propriu).

Partenerul ei, Stedman Graham, este, spune Oprah, un om care ar face orice pentru ea. "Motivul pentru care această relaţie a funcţionat aşa de bine până acum este că nu e nimic tra diţional în această poveste", spune ea, adăugând că un eventual mariaj nu este chiar o temă care să o preocupe.

După ce a povestit că de două ori în viaţă a avut inima frântă, Winfrey a trecut la chestiuni pragmatice, explicând că s-a gândit ce se va întâmpla cu impresionanta sa avere după ce ea va muri. "Tot ce am va merge către organizaţii caritabile, pentru că eu nu am copii. Şi cred că şi dv. trebuie să faceţi acelaşi lucru. Cui i se dă mult, acela trebuie să dea mult înapoi", a adăugat ea.

Piers Morgan este, probabil, soluţia de care CNN avea nevoie - scria o parte a presei americane după lansarea noului talk-show, estimând că este vorba de "un start decent".

Criticii spun că "plictisitor" ar fi mai degrabă cuvântul care să descrie această emisiune, că Morgan a făcut exces de zel cu politeţea, râzând prea tare la cea mai mică glumă făcută de Oprah, dar că noul star de la CNN va avea ocazia să demonstreze dacă emisiunea lui aduce ceva nou şi interesant sau dacă este un alt "bla-bla show".

<object height="340" width="560"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jqStNwUxfGw?fs=1&hl=ro_RO" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/jqStNwUxfGw?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="340" width="560"></embed></object>