Evenimentul Zilei > Monden > Operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Vedeta a participat la Teo Show
Operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Vedeta a participat la Teo Show

Operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Vedeta a participat la Teo Show

Bianca Drăgușanu a venit la Theo Show și a spus adevărul despre intervențiile estetice pe care le are.

Bianca Drăgușanu a venit însoțită de medicul ei estetician la Theo Show. Ea a spus adevărul despre câte operații estetice are. Vedeta și-a numărat intervențiile estetice în direct.

Bianca Drăgușanu și medicul ei estetician Alexandra Filip și au vorbit despre operațiile estetice pe care le are vedeta, dar și ce ar vrea să-și mai facă pentru a arăta perfect.

„Ultimul trand care face furori pe Tik Tok și pe Instagram acele fire, fără chirurgie.  Acel lifting facial fără chirurgie. Acele fire care se pun printr-o incizie și au efectul de cat eyes. Schimbarea nu e atât de majoră, e ceva natural.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Drumul la Cluj merită efortul

Bianca Drăgușanu a spus că în ultima perioada merge des la Cluj la clinica de estetică pentru a se menține în formă.

„Alexandra Filip este medicul meu estetician din Cluj la care fac naveta. Drumul meu la Cluj merită tot efortul. Noi două lucrăm împreună și ne susținem și suntem și prietene.”, a spus Bianca la Teo Show.

Iar efortul pe care îl pomenește  Bianca Drăgușanu merită făcut. Postările Biancăi pe Instagram sunt văzute și lăudate de mulți fani.  Cele două fotografii în care Bianca este îmbrăcată în rochia de mireasă a adus multe întrebări, fără răspuns încă.

Bianca Drăgușeanu, în vârsta de 39 de ani a mai fost căsătorită de două ori. Fosta prezentatoare tv nu și-a pierdut însă speranța că își va găsi alesul inimii.

La postarea cu ea îmbrăcând din nou rochia de mireasă, vedeta a scris:

„I’m wearing the smile you gave me and the dress of my dreams @bdluxfashion #comingsoon #mydresses #yes #tothedress #sohappy #blessed #loved #luxurylifestyle #wedding #weddingdress #bestisyettocome” se traduce astfel: “Eu port zâmbetul pe care tu mi l-ai dat și rochia visurilor mele #ÎnCurând #RochiileMele #Da #PentruRochii #AtâtDeFericită #Binecuvântată #Iubită #StilDeViațăDeLux #Nuntă #RochieDeMireasă #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină ”

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: