Evenimentul Zilei > Actualitate > O VEDETĂ, operată de URGENȚĂ! La un pas de MOARTE! „Putea oricând să EXPLODEZE”
O VEDETĂ, operată de URGENȚĂ! La un pas de MOARTE! „Putea oricând să EXPLODEZE”

O VEDETĂ, operată de URGENȚĂ! La un pas de MOARTE! „Putea oricând să EXPLODEZE”

Catrinel Sandu, vedeta care şi-a refăcut viaţa după durerosul divorţ de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, a fost la un pas de moarte.

Catrinel Sandu a fost operată de urgenţă, în urmă cu doar câteva zile. Vedeta a fost la un pas de moarte, însă medicul a salvat-o. Vedeta trebuia să se întoarcă în America, însă nu a mai putut pleca din cauza durerilor pe care le-a avut, aşa că a mers de urgenţă la medic.

'Luni am ajuns la medicul Teodor Dan Potecă. Domnul doctor a fost singurul care ade scoperit problema în urma unui consult amănunţit. După ce am făcut ecografie şi am avut o discuţie amănunţită, plus un control foarte bine efectuat, am descoperit că am apendicită acută ascunsă. Nu o găsea nimeni, însă domnul doctor a găsit-o şi pot să spun că mi-a salvat viaţa, pentru că putea să explodeze oricând şi puteam să fac septicemie. Chiar m-am întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă eram în avion?! Miercurea trecută m-am operat, iar acum la o săptămână de la intervenţie, mă simt foarte bine datorită domnului doctor Potecă, căruia îi mulţumesc pentru toată grija', a dcelarat Catrinel Sandu pentru Click!.