Evenimentul Zilei > Actualitate > OMAGIU pentru Robin Williams. Fanii au scris mesaje şi au adus flori la banca din parc celebră în filmul ”Good Will Hunting” VIDEO
OMAGIU pentru Robin Williams. Fanii au scris mesaje şi au adus flori la banca din parc celebră în filmul ”Good Will Hunting” VIDEO

OMAGIU pentru Robin Williams. Fanii au scris mesaje şi au adus flori la banca din parc celebră în filmul ”Good Will Hunting” VIDEO

Fanii lui Robin Williams i-au adus un omagiu regretatului actor scriind mesaje în apropierea băncii din Grădina Publică din Boston, unde actorul a făcut un rol memorabil, pentru care a primit un premiu Oscar, în pelicula ”Good Will Hunting”.

Actorul a murit, noaptea trecută, aparent în urma unui act de sinucidere, în locuinţa sa din California, la vârsta de 63 de ani.

Good Will Hunting” este unul dintre cele mai bune filme ale lui Robin Williams, în care interpretează rolul unui psihiatru, Sean Maguire, care ajută un tânăr ce lucrează ca om de serviciu să îşi găsească drumul în viaţă.

În faţa băncii din parc, unde a fost filmată o parte semnificativă a peliculei, fanii au scris mesaje, replici memorabile ale personajului interpretat de Robin Williams în film.

Banca din parc a fost îmbrăcată în flori şi a devenit loc de pelerinaj pentru toţi cei care au vrut să aducă un ultim omagiu regretatului actor.