Evenimentul Zilei > Actualitate > OFICIAL. Victor Pițurcă și-a găsit echipă. Ce salariu va avea fostul selecționer
OFICIAL. Victor Pițurcă și-a găsit echipă. Ce salariu va avea fostul selecționer

OFICIAL. Victor Pițurcă și-a găsit echipă. Ce salariu va avea fostul selecționer

După o pauză de șase luini, Victor Pițurcă a bătut palma cu saudiții de la Al Ittihad, formație pe care fostul selecționer a mai condus-o în sezonul 2014-2015.

Al Ittihad tocmai l-a dat afară pe Ladisalu Boloni, iar acum l-a rechemat pe Victor Pițurcă pentru a resuscita echipa. „Piți” a mai pregătit gruparea din Jeddah sezonul trecut, dar șeicii lui Al Ittihad l-au demis pe fostul selecționer, după ce după ce a terminat campania pe locul 4 în Arabia Saudită şi a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei.

Potrivit ziare.com, Pițurcă a semnat, marţi seară, un contract valabil pe un an şi jumătate şi va avea un salariu de 2,1 milioane de dolari pe an. După ce a fost demis în primul mandat, românul ar mai fi trebuit să primească de la șeicii lui Al Ittihad un milion de dolari, datorie mai veche, și în urmă căreia tehnicianul în vârstă de 59 de ani a depus un memoriu la FIFA. Însă, condișia pusă de Pițurcă pentru a reveni pe banca saudiților a fost ca oficialii clubului să-l demită pe preşedintele Hamed Al Balawi, cel care a refuzat întoarcerea românului.