Evenimentul Zilei > Actualitate > Oficial! Ultimele imagini cu Cristina Țopescu! Ipostaza dinainte de moarte
Oficial! Ultimele imagini cu Cristina Țopescu! Ipostaza dinainte de moarte

Oficial! Ultimele imagini cu Cristina Țopescu! Ipostaza dinainte de moarte

Acestea sunt ultimele imagini în care apare regretata jurnalistă Cristina Țopescu. Aceasta a fost găsită moartă în casă duminică.

Jurnalista nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni, iar ultimele imagini cu ea în viață au fost surprinse de o prietenă apropiată, alături de care a petrecut Crăciunul.

Prietena alături de care Cristina Țopescu și-a petrecut Crăciunul este persoana care îi administrază  pagina de Facebook și tot ea a fost cea care a sunat la 112. Aceasta a postat mai multe imagine cu jurnalista, din ultima seară petrecută împreună și le-a însoțit de un mesaj dur. „Așa să o țineți minte! NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris! Pentru toți ai fost un TROFEU.  Doar cățeii tăi, copiii tăi…”, spunea mesajul postat.

Potrivit ultimelor informații, jurnalista nu a făcut infarct așa cum s-a crezut inițial, ci ar fi avut o comoție cerebrală. În urma primelor investigații s-a arătat că inima nu i-a fost afectată.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, în hainele în care dormea și era acoperită cu o plapumă. Se crede că moartea a survenit în somn. Aceasta era singură în casă, scrie Cancan.