Obiectele pe care nu e bine să le păstrezi în casă. Aduc mare ghinion

Obiectele pe care nu e bine să le păstrezi în casă. Aduc mare ghinion Bijuterii. Sursa foto: dreamstime.com

Deși unele pot fi văzute ca simple superstiții, există obiecte care, conform unor tradiții, atrag ghinionul dacă sunt păstrate în casă. Anumite bijuterii sau monede sunt considerate a perturba energia casei și a celui care o locuiește.

În acest context, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au oferit sfaturi despre ce ar trebui să avem în vedere atunci când alegem să purtăm anumite bijuterii.

Conform acestora, este important să nu atingem pandantivele, talismanele sau amuletele purtate, deoarece acestea au încărcătura energetică a fiecăruia.

Ce bijuterii să eviți să păstrezi în casă

„Când vine un perturbator de energii, nu a făcut decât să spargă aura de protecţie a corpului. Dacă e curios şi vrea să vadă, scoatem inelul şi îl oferim. Nu în mână, îl punem pe masă. Verighetele nu se dau”, a explicat Mihai Voropchievici.

Ne puteți urmări și pe Google News

De cealaltă parte, Lidia Fecioru a menționat că verigheta rămasă în urma unui divorț nu mai trebuie păstrată, sub nicio formă.

Verigheta, în cazul divorţului, nu se păstrează şi nici nu se dă moştenire. Le topiţi şi faceţi ceva cu ele.

Nu facem alte verighete din ele. Este bine să ştim de la cine primim bijuterii. Ele sunt purtătoare de informaţii”, a spus aceasta.

Verighetă

Verighetă. Sursa foto: Christoph Lischetzki | Dreamstime.com

Verigheta nu trebuie dată nimănui altcuiva

Se spune că după ce verigheta a fost sfințită și pusă pe deget, este considerat nesăbuit să o scoți vreodată. Totuși, pot exista circumstanțe în care este necesar să faci asta.

De exemplu, dacă aceste bijuterii necesită reparații sau lărgiri. În acest caz este recomandat să consulți un preot pentru o nouă binecuvântare după ce o primești înapoi de la reparat.

Inele

Inele. Sursa foto: Amer Yacoub | Dreamstime.com

De asemenea, nu ar trebui să o scapi pe jos, să o arunci sau să o dai altcuiva, nici măcar pentru o perioadă scurtă de timp.

Se recomandă ca alegerea verighetelor să fie făcută împreună cu viitorul soț sau soție. Astfel, se consideră că aceste bijuterii speciale devin simboluri ale unei relații împlinite și fericite, potrivit doctorulzilei.ro.