Evenimentul Zilei > Actualitate > Un obiect bizar a fost reperat plutind pe cerul Olandei ziua-n amiaza mare. Video în articol
Un obiect bizar a fost reperat plutind pe cerul Olandei  ziua-n amiaza mare. Video în articol

Un obiect bizar a fost reperat plutind pe cerul Olandei ziua-n amiaza mare. Video în articol

În imagini se poate vedea un obiect gigantic destul de bizar care a pus în alertă locuitorii din Haga. Filmul arată un obiect ciudat care plutește deasupra caselor pe la ora 14:00, titrează Daily Star.

În timp ce majoritatea filmărilor cu  OZN-uri au loc noaptea, obiectul misterios a fost reperat la ora 14:00, ora locală.  Videoclipul pare să afișeze o ambarcațiune lungă și neagră plutitoare pe cerul de deasupra caselor din apropiere. 

Nava bizară a fost capturată la Haga, în Olanda, la începutul acestei săptămâni. Spectatorii au fost uimiți: "O nebunie e chiar acolo!"  Un alt credincios socat a spus: "Sunt aici."

Iar alții spun că e "Prea ciudat și prea mare, e un blestem!". Un obiect asemănător a fost reperat pe cer deasupra Washingtonului, luna trecută, lăsând localnicii complet dezorientați.  Iar în ceea ce privește monitorizarea  OZN-urilor, grupuri de obiecte misterioase au fost observate pe cer aproape în toată lumea în ultimele luni, dintre care cele mai recente au avut loc în Texas și California, titrează dailystar.

VIDEO:

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: