Soția lui Flick i-a răspuns cu un atac furibund Oanei Zăvoranu, după ce a umilit-o pe internet, şi spune: „Nivel intelectual scăzut. A ajuns-o bătrânețea”. După ce Oana Zăvoranu  a jignit-o pe soția lui Flick, acuzând-o de faptul că profită de partenerul de viață pentru a-și crește numărul de followerși pe Instagram, Denisa Filcea n-a mai răbdat şi i-a răspuns pe măsură.

Denisa Filcea, soția lui Flick o desfiinţează pe Oana Zăvoranu, după ce vedeta a atacat-o dur pe fosta Miss Planet

Răutățile pe care Oana Zăvoranu le spune la adresa vedetelor din showbiz stârnesc reacții dure. De această dată a luat-o în vizor pe Denisa Filcea, soția lui Flick, cunoscut drept Domnul Rimă.

Denisa Filcea a spus că nu o interesează deloc ce zvonuri lansează Oana, însă a ținut să precizeze că a-i da replică, ar însemna “să mă cobor și să mă lupt în mocirlă”.

„Nu mă preocupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și dacă ăsta e nivelul nu mă interesează ce spun, personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea, nu răspund și n-am răspund până acum nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar în momentul de față ar înseamna să mă cobor și mă lupt în mocirlă. Ce pot să fac în schimb în calitate de consilier în dezvoltare personală, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani”, a spus ea.

Denisa Filcea a mărturisit în continuare că este de părere că Oana Zăvoranu se comportă așa cu persoanele pe care nu le cunoaște din cauza unor „traume nerezolvate din copilărie”.

„A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri nu o reprezintă altceva”

„Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama de acțiunile ei, e plină de frustrări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri nu o reprezintă altceva. Se agață de persoane care în momentul de față sunt apreciate și e băgată în seamă de o comunitate cu un nivel intelectual egal ca al unui copil care învață să meargă târâș și atunci e interesantă”, a declarat la Antena Stars.