Oana Zăvoranu a dat lovitura! O veche cunoștință o va propulsa spre ce și-a dorit cel mai mult. Pentru cine va trebui să facă „sacrificiul”

Oana Zăvoranu a dat lovitura! O veche cunoștință o va propulsa spre ce și-a dorit cel mai mult. Pentru cine va trebui să facă „sacrificiul”

Fiica răposatei Mărioara Zăvoranu, Oana Zăvoranu, va reveni ca actriță într-un nou serial TV. Ea va colabora cu Ruxandra Ion.

Oana Zăvoranu a dat lovitura. Și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Aceasta va reveni ca actriță într-un serial TV. După Dorian Popa, și Oana Zăvoranu face „Sacrificiul”. Vedeta colaborează din nou cu Ruxandra Ion pentru un nou serial, după mai bine de 15 ani de la serialele care au consacrat-o ca actriță. Este vorba despre „Numai iubirea” și „Păcatele Evei”, informează Paginademedia.ro.

Sacrificiul este noul serial anunțat de Antena 1 pentru toamna acestui an. Telenovela o va avea în distribuție pe Oana Zăvoranu. Vedeta li se va alătura actorilor Dorian Popa și Gabi Ciocan. Serialul Sacrificiul este un „family drama”, cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în derulare și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti.

Oana Zăvoranu a debutat în televiziune la emisiunea „Vară pentru 2” de la TVR 2. În anul 2004, a intrat în distribuția serialului „Numai iubirea” de pe Acasă TV, unde a jucat rolul Andreei Damaschin, personajul negativ. Un an mai târziu, Oana a fost protagonista serialului numit „Păcatele Evei”. Ambele telenovele au fost produse de Ruxandra Ion. Tot la Acasă TV, Zăvoranu a prezentat emisiunea „Corazon Latino”.

În anul 2007, vedeta a trecut la postul Romantica TV, unde a avut emisiunea „Preludiul”. În anul 2009, Oana Zăvoranu a devenit gazda emisiunii „Pact cu diavolița” de la Kanal D. Pe lângă prezențele din emisiunile și serialele tv, Oana Zăvoranu este cunoscută pentru scandalurile din emisiunile tabloide.