Oana Zăvoranu a șters toate pozele cu Alex Ashraf de pe rețelele de pe Instagram, semn că între cei doi lucrurile ar putea să nu stea prea bine. Ba mai mult, frumoasa brunetă a transmis un mesaj public prin care susținea că în viața ei totul se va schimba, notează spynews.

Deși nu mai au nicio poză postată împreună în mediul virtual, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf încă se urmăresc pe Instagram. Din postările celor doi, pare că acum atenția lor este distribuită exclusiv carierei.

„De azi totul se schimba…. o nouă Oana…. fizic, pshic, și moral… Fiți cu ochii pe mine!”, a scris Oana pe contul personal de  Instagram.

Contactată telefonic de reporterii, Oana Zăvoranu a susținut însă că între ea și partenerul său de viață lucrurile stau bine: „Suntem bine! Eu în ultima perioadă m-am concentrat foarte mult pe carieră pentru că până la urmă trebuie să facem bani, că banii te fac și mai frumos și mai deștept, a declarat artista.

Mai mult, Oana spune că „suntem ok, suntem cei care am vrut noi să fim: frumoși, tineri. Eu sunt mai tânără, oricum. Deci, suntem bine. Da, la un moment dat nu ne mai urmăream pe Instagram. Da, avem niște chestii de copii câteodată. Sunt chestii care sunt cele mai la îndemână pe care le poți face ca să faci o nefăcută”, a ţinut să lămurească cum stau lucrurile între ei.