Oana Roman, în război cu Selly: „Băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv”

Oana Roman, în război cu Selly: „Băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv” Sursa foto: Colaj EVZ, poze Instagram

Oana Roman a declarat că Selly o scoate din minți de fiecare dată când își dă cu părerea despre anumite subiecte. Fiica lui Petre Roman a mai spus că vlogger-ul nu este un exemplu bun pentru tinerii din ziua de azi.

Oana Roman a declarat că Selly nu este un exemplu de urmat. Aceasta cosnideră că nu este în măsură nici să dea lecții despre educație. Ea a mai spus că tinerii trebuie să își găsească altă modele și să nu mai fie inspirați de vloggeri. Totul a pornit de la tânărul care a cauzat un accident rutier, în localitatea 2 mai, și care a ucis două persoane.

Oana Roman a mai spus că societatea în care trăim este distrusă și că tinerii știu care sunt valorile importante.

Oana Roman, scoasă din minți de Selly

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună. Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală.

Ne puteți urmări și pe Google News
Oana Roman, în război cu Selly. „Băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv”

Sursa: Facebook/Oana Roman

Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Ea a mai spus că Selly i-a dat mai multe mesaje vocale pe Instagram, semn că îi e lene să scrie. Fiica lui Petre Roman a declarat că acesta s-a lăudat că a citit multe cărți și că a luat Bacul. Oana a adăugat că există modele de urmat în societate, dar că tinerii nu le văd din cauza vloggerilor.

Fiica Mioarei Roman a spus și că există mulți oameni cu care bani care nu sunt culți. Aceasta a mai declarat că situația financiară nu este pe primul loc, ci educația. Ea le-a recomandat tinerilor să citească și să nu creadă tot ce văd pe Internet.

„Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie. M-am amuzat. O să-l numesc așa: 15 cărți serioase”, a menționat Oana Roman.