Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Roman și-a ieșit din minți! I-a adus VORBE GRELE unei celebre vedete Antena 1, în văzul TUTUROR
Oana Roman și-a ieșit din minți! I-a adus VORBE GRELE unei celebre vedete Antena 1, în văzul TUTUROR

Oana Roman și-a ieșit din minți! I-a adus VORBE GRELE unei celebre vedete Antena 1, în văzul TUTUROR

Oana Roman a explodat în momentul în care Dan Negru a comparat-o pe Daniela Crudu cu celebra Marilyn Monroe, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Fiica fostului premier al României nu s-a mai abținut și i-a adus moderatorului de televiziune câteva replici dure.

Totul a pornit de la faptul că Dan Negru a publicat recent un mesaj care a stârnit controverse pe Facebook. Prezentatorul Antenei 1 a comparat-o pe Daniela Crudu cu Marilyn Monroe, asemănându-le pe cele douădupă iubiți și interesele financiare pe care le-ar fi avut. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Oana Roman, care i-a comentat realizatorului tv pe pagina de socializare, spunându-i că a făcut o comparație exagerată între cele două femei. 

„Daniela Crudu și Andrei Pleșu formează un cuplu! Sunt împreuna! Ar fi o știre bombă! Americanii au avut-o! Marylin Monroe era o gagică de care presa făcea mișto și care era căsătorită cu un sportiv cu bani, Joe di Maggio pe care l-a părăsit pentru Arthur Miller, unul dintre marii intelectuali ai lumii, câștigător de Pullitzer. Au stat împreună 5 ani… Ce și-or fi vorbit în toți anii ăștia? Acu’ ar trebui să ies din casă dar am rămas blocat pe TMC și mă uit pentru a 1000-a oară la “Moartea unui comis voiajor” a lui Miller. Mi-am amintit povestea lor…” a scris Dan Negru pe Facebook.

 Replica Oanei Roman a venit imediat: „Atât ai înţeles tu din personalitatea lui Marylin Monroe? N-am nimic cu Cruduţa, mi-e prietenă şi e o super fată. Dar cred că şi ea ştie că nu se poate compara cu Marylin! Adică nu există termen de comparaţie! Sunt lumi şi destine total paralele! Poate nu degeaba au adorat-o atâtea mari personalităţi pe Marylin. Avea ea ceva mai mult decât frumuseţea şi faptul că a fost ca şi atitudine mult înaintea vremurilor. A marcat istoria omenirii, cea modernă în orice caz. E forţată rău comparaţia ta!”, a fost mesajul postat de Oana Roman.