Evenimentul Zilei > Actualitate > O celebră artistă INTRĂ în televiziune! A avut o ofertă de NEREFUZAT și va face parte din Trustul Intact. News Alert TABLOID
O celebră artistă INTRĂ în televiziune! A avut o ofertă de NEREFUZAT și va face parte din Trustul Intact. News Alert TABLOID

O celebră artistă INTRĂ în televiziune! A avut o ofertă de NEREFUZAT și va face parte din Trustul Intact. News Alert TABLOID

O cunoscută artistă de la noi se reorientează în carieră. Oana Radu, căci despre ea este vorba se pregătește să prezinte o emisiune inedită alături de un celebru chef.

Îndrăgita cântăreață  Oana Radu va prezenta emisiunea „Star Chef”,  de la Antena Stars, alături de Nicolai Tand, unul dintre cei mai populari chefi din România.

„Am o colegă nouă care vine cu un suflu nou. Eu și Oana ne cunoșteam de ceva vreme, am avut-o invitată de-a lungul timpului, dar uite că niciodată nu știi ce turnură iau lucrurile”, spune Nicolai Tand despre noua lui colegă, potrivit Ok Magazine. 

Sursă foto: okmagazine.ro

Fanii Oanei Radu o vor putea vedea  în fiecare weekend, începând cu ediţia de Paşte a emisiunii „Star Chef”. „Sunt foarte fericită, fiindcă îmi văd visul cu ochii. Sunt o persoană comunicativă și mi-am dorit să ajung în casele și în sufletele oamenilor și sper că voi reuși să le aduc bucurie și zâmbete. Sunt foarte emoționată!”, a spus și artista, mai relatează sursa citată. 

Oana Radu și Nicolai Tand îi vor întâmpina pe telespectatori cu o mulțime de surprize, atât în Sâmbăta Mare, cât și duminică, în prima zi de Paște.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: