Oana Marica și-a serbat ziua de naștere ca o adevărată divă. Zbor cu elicopterul și trei zile de petrecere în Monte Carlo

Oana Marica și-a serbat ziua de naștere ca o adevărată divă. Zbor cu elicopterul și trei zile de petrecere în Monte Carlo Sursa foto: Instagram

Oana Marica, supranumită și Bunesa și-a serbat ziua de naștere mai ceva ca în povești. Aceasta a strâns cele mai bune prietene și le-a oferit o vacanță pe cinste. Acestea au beneficiat de o plimbare cu elicopterul, în primul rând. Apoi cazarea din Monte Carlo a fost de vis, ca mai apoi seara să meargă doar în localuri de lux.

Plimbarea cu iahtul a fost inclusă în atracțiile pe care Oana Marica le-a oferit prietenelor sale. Cert este că din peisaj a lipsit vreo urmă de iubit, asta deși părea că relația pe care o are cu Mihai Tufan este una serioasă.

Sursa: Instagram

Zi de naștere la Monte Carlo și Monaco

Cu toate acestea nici el sau Adrian Mititelu Jr. nu au apărut în pozele postate de divă din Monte Carlo. Oana Marica a devenit celebră după relația ei Marius Nicolae, fotbalistul dinamovist. Deși bărbatul a dorit să îi pună inelul pe deget Bunesei, în cele din urmă s-a lăsat păgubaș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta a ales un om de afaceri italian care se pare că avea perspective financiare mai bune ca ale iubitului fotbalist. Drept urmare, Oana Marica ar fi ales confortul economic. Iar această alegere pare că o face de câțiva ani, având în vedere că mereu este surprinsă în preajma bărbaților cu bani.

Oana Marica, expertă în relații eșuate

Dar niciodată niciunul dintre ei nu a reușit sau poate nu a încercat suficient cât să îi pună vreun inel pe deget. Drept urmare printre relațiile Oanei Marica se numără și cea cu Alex Bodi. De altfel, pe acesta l-a și arătat lumii pe rețelele de socializare. Cei doi au fost împreună câteva săptămâni, dar în cele din urmă și-au spus adio.

Semn că interesele lor nu coincideau. Cam așa s-a întâmplat cu majoritatea bărbaților din viața ei. Dar niciodată nu se știe ce îi rezervă viitorul Bunesei.