Oana Lis, în lacrimi! Momentul „greu de digerat” a venit. Fanii nu mai au cuvinte...

Oana Lis, în lacrimi! Momentul „greu de digerat” a venit. Fanii nu mai au cuvinte...

Oana Lis este extrem de supărată. Vedeta a postat o poză care a stârnit revolte în rândul fanilor ei, dar nimeni nu poate desluși misterul tristeții ei.

Oana Lis, celebra vedetă din România, și-a băgat fanii în sperieți după ce a postat o poză în care era vizibil supărată, sub care scria: „Și blondele plâng câteodată!”, arată Cancan.

Deși toți internauții au încercat să-i dea de cap și să afle adevăratul motiv pentru care vedeta era tristă, nimeni nu a reușit. Panica printre fani s-a instaurat rapid, mai ales după ce au citit întreaga descriere a fotografiei. În continuarea cuvintelor mai sus amintite, vedeta a mai scris că: „Am plâns până m-am înroșit toată!”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imediat, cei care o urmăresc pe Facebook au demarat cu întrebările. „Plâng ei bărbații, dar blondele! Care-i baiul, Oana, nu mă face să vin la tine, că nu vin degeaba. Trebuie să stăm la o cafea neapărat dacă vin”, „Ce ai pățit, draga mea, de ești tristă, că nu îți stă bine”, „De ce??”, „Ce s-a întâmplat, Oana?”, „Ce ai pățit, frumoaso”, sunt câteva dintre ele.

Alții au încercat să o înveselească pe Oana, făcând niște glume la adresa soțului ei: „A pierdut domnul Lis la păcanele?”, ”A pierdut Mr.Lis la păcănele?!”.