Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă iubește românește: mai întâi și-a bătut iubita, apoi i-a pus inelul pe deget
O vedetă iubește românește:  mai întâi și-a bătut iubita, apoi i-a pus inelul pe deget

O vedetă iubește românește: mai întâi și-a bătut iubita, apoi i-a pus inelul pe deget

What’s Up, pe numele lui real Marius Ivancea, cunoscut pentru hiturile „K la meteo” feat. Andra sau „Taxi”, are vești importante. După ce prima căsătorie a eșuat, tânărul a decis să-și încerce din nou norocul în dragoste, cerând-o de soție pe actuala lui iubită, Alice.

Alice și fosta nevastă a lui What’s Up au ceva important în comun: ambele au încasat corecții fizice de la el. Și asta nu e tot! Marius „What’s Up” Ivancea este un tip iute la mânie și pare că nu crede în zicala „O femeie nu trebuie atinsă nici cu o floare!”. El a fost căsătorit mai mulți ani cu Simina, o tânără blondă, îndrăgostită lulea de artist.

Din nefericire, în urmă cu mai bine de cinci ani, cei doi au avut o dispută verbală în Centrul Vechi, în fața unei shaormerii, iar artistul s-a năpustit cu pumnii asupra ei. A fost necesară intervenția cetățenilor și a poliției pentru a-l calma pe What’s Up, iar Simina, care la acel moment, în 2014, îi era logodnică, l-a iertat și a acceptat să îi jure iubire în fața altarului.

Un martor a susținut, la acea vreme, că în timpul scenei violente, artistul i-a aruncat fetei chiar și cu o shaorma în față. „Nu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… Poliţia l-a încătuşat”, a povestit un martor.

Sursa foto: Pixabay

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: