Evenimentul Zilei > Monden > O soră medicală a făcut un copil cu un copil
O soră medicală a făcut un copil cu un copil

O soră medicală a făcut un copil cu un copil

Un proces are loc în Marea Britanie după ce s-a descoperit faptul că o soră medicală, angajata unei creșe, ar fi făcut un copil cu un alt copil, ea însăși fiind minoră în acel moment.

Tânăra, Leah Cordice, acum în vârstă de 20 de ani și măritată, s-ar fi iubit în repetate rânduri cu un puști de 13 ani,  în locuința părinților acestuia, când ea avea 17 ani și era în stare de ebrietate.

După prima lor partidă de amor, au urmat și altele – câte două în fiecare lună, pe perioada sarcinii și după sarcină, notează presa britanică. Soțul tinerei nu s-a gândit niciodată că bebelușul născut de Lisa nu ar fi copilul lui. Un test ADN însă a scos la iveală cine e adevăratul tată biologic al copilului, un băiat minor, acum în vârstă de 16 ani.

Femeia a fost trimisă în judecată pentru faptele ei. În timpul procesului, băiatul a relatat cum a decurs relația cu Lisa. El susține că tânăra a inițiat totul. ”Nu am putut să o refuz. A tot insistat să facem amor, când eu mă jucam în camera mea”, a spus băiatul care ar fi devenit tată la 13 ani.

Tânăra a negat în fața instanței că ar fi făcut dragoste cu băiatul de 13 ani, despre care a precizat că ”este îndrăgostit de ea și o tachinează”.

Sursa: Daily Mail