Evenimentul Zilei > International > O poveste din viața reală care depășește orice scenariu de film. Își pregătește nunta, însă și propria înmormântare după ce a învins de două ori cancerul
O poveste din viața reală care depășește orice scenariu de film. Își pregătește nunta, însă și propria înmormântare după ce a învins de două ori cancerul

O poveste din viața reală care depășește orice scenariu de film. Își pregătește nunta, însă și propria înmormântare după ce a învins de două ori cancerul

De multe ori ne-a fost dat să auzim povești din viața reală care reușesc să bată orice scenariu de film. Aceste povești ne prezintă persoane demne de a purta statutul de „erou”, iar printre ele se numără și Geneva Wilson, o tânără din Noua Zeelandă care a reușit să învingă o formă rară și agresivă de cancer de două ori.

Deși are doar 26 de ani, Geneva Wilson a reușit să trăiască intens și să descopere o lume mult prea dură. Cu doi ani în urmă, când avea doar 24 de ani, tânăra din Noua Zeelandă a aflat că are o formă rară și în același timp agresivă de cancer la sân. Din fericire, faptul că a mers din timp la medic a făcut-o să poată lua lucrurile din pripă.

Imediat după ce a fost diagnosticată, a suferit un șoc din care și-a revenit destul de repede cu ajutorul medicilor. Aceștia i-au explicat că boala se află într-un stadiu incipient și are șanse să se refacă. A urmat tratamente diverse, însă Dumnezeu a fost alături de ea și i-a mai oferit o șansă. La câteva luni după diagnosticare, medicii au venit cu o veste bună. Tratamentele au dat rezultate, iar boala a trecut.

Din păcate Geneva Wilson nu a fost fericită pentru prea mult timp. La scurt timp a aflat că boala nemiloasă a revenit. A urmat din nou serii de tratamente, la finalul căruia a primit din nou rezultate bune, medicii spunându-i pentru a doua oară că a reușit să învingă cancerul la sân.

Nunta și înmormântarea, planificate în același timp la doar 26 de ani

Viața tinerei de doar 26 de ani și-a urmat cursul normal și l-a întâlnit pe cel care pare să îi fie perechea perfectă. James a cerut-o de soție și au început să facă toate pregătirile pentru nuntă. Din păcate, cancerul a recidivat, însă de data aceasta într-o formă mult mai gravă. Boala i-a afectat și plămânii, ceea ce o face să aibă dificultăți în respirație.

Geneva Wilson, la doar 26 de ani, a primit vestea cumplită că mai are de trăit de la câteva săptămâni, la câteva luni.

„Doctorii mi-au spus să folosesc din plin timpul pe care îl mai am. Mi-au îndepărtat nodul și o bucată de plămân, dar corpul meu încă se recuperează de la ultima serie de chimioterapie, pe care nu a suportat-o bine”, a declarat Geneva Wilson pentru DailyMail.

În ciuda faptului că a primit o veste cumplită, tânăra și logodnicul ei nu renunță la pregătirile pentru nuntă, ci continuă să organizeze marele eveniment. În timp ce își organizează cel mai fericit eveniment din viața oricărei tinere, Geneva Wilson a decis să înceapă și pregătirile de înmormântare alături de familia sa. Tânăra din Noua Zeelandă consideră că în acest mod îi va face pe cei dragi să treacă mai ușor peste momentul în care ea se va stinge din viață.