Evenimentul Zilei > Justitie > O nouă plângere la Parchetul General în Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu merge până la capăt
O nouă plângere la Parchetul General în Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu merge până la capăt

O nouă plângere la Parchetul General în Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu merge până la capăt

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fetița de 15 ani din Caracal, pe care Gheorghe Dincă susține că a omorât-o, va depune, astăzi la ora 13:00, o nouă plângere penală la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție față de INML. El acuză Medicina Legală de administrarea defectuoasă a probelor furnizate spre expertiză.

Unchiul Alexandrei anunță pe facebook că va merge la Parchetul General „pentru a depune o nouă plângere penală față de INML pentru modul defectuos în care au administrat probele furnizate spre expertiză, așa cum rezultă din Raportul de Control al Ministerului Sănătății”.

Alexandru Cumpănașu informează că plângerea va cuprinde și o serie de solicitări și clarificări URGENTE Procurorului General:

– stabilirea prin audieri a PATRULEI trimise de procurorul Popescu să meargă să facă VERIFICĂRI la casa lui Dincă și identificarea în ce au constat verificările. Fac precizarea dragi prieteni că menționarea acestei PATRULE care a bântuit pe lângă casă lui Dincă nu este precizată în raportul MAI.

– solicitarea la STS a celorlalte 2 convorbiri de la 112 care au fost efectuate cu privire la situația Alexandrei. Facerea publică a conținutului.

– audierea lui Mirea și șefului de post din Dobrosloveni pentru a se stabili cine minte. La 10:30, joi, Dincă a sunat-o pe mama Alexandrei, de față fiind șeful de post. Acesta a declarat că l-a informat pe Mirea. Mirea spune că NU. Ori unul ori altul trebuie să meargă la pușcărie.

– reaudierea procurorului Popescu cu privire la sursa informației pe care a avut-o cum că Alexandra a fost sufocată. Fiind contrazis ulterior de alți procurori.

– efectuarea de verificări pentru stabilirea modului în care INML a realizat analiză ADN în 2 ZILE!!!!

– publicarea raportului polițistului PISTOL

– audierea/reaudierea cadastristului a cărui carte de vizită a găsit-o Alexandra și stabilirea declarațiilor sale. În cât timp a furnizat adresa lui Dincă

– cine a dat adresa de pe stradă Decebal unde s-a făcut percheziție fără mandat la care a participat vărul meu. Locația este fix în spatele casei lui Dincă”, încheie Alexandru Cumpănașu, avertizând că merge până la capăt.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: