Evenimentul Zilei > Social > O nouă opțiune Google Maps. Mulți călători vor fi entuziasmați
O nouă opțiune Google Maps. Mulți călători vor fi entuziasmați

O nouă opțiune Google Maps. Mulți călători vor fi entuziasmați

O nouă opțiune  va fi introdusă de Google Maps. Aceasta va permite călătorilor să vadă cât de aglomerat este un metrou sau dacă le va fi luată temperatura pe ruta aleasă.

 

Trebuie spus că opțiunea va fi momental disponibilă în Statele Unite, Spania, Marea Britanie și Australia, pe măsură ce aceste țări ridică restricțiile de circulație.

Notificarea legată de aglomerația de la metrou este menită să ajute călătorii, „pentru că a merge din punctul A în punctul B, devine din ce în ce mai dificil în aceste zile”, spune directorul Ramesh Nagarajan.

Călătorii care merg la doctor sau la centrele de testare Covid vor primi o alertă în momentul în care își scriu destinația, cu o listă de pași care trebuie urmați pentru a preveni răspândirea virusului, scrie NYPost, potrivit Antena3.

Pentru navigare simplă, pas cu pas către diferite locații, folosiți aplicația Google Maps. Aceasta va afișa indicații de orientare și va folosi informații despre trafic în timp real pentru a găsi cel mai bun traseu către destinația dvs.

Cu ajutorul navigării vocale, veți auzi alerte privind traficul, unde să virați, pe ce bandă să vă încadrați și dacă există un traseu mai bun.

Navigarea și informațiile despre banda pe care trebuie să vă încadrați nu sunt disponibile în toate regiunile și limbile.

Cu Google Maps navigați mai repede și mai ușor. Este valabil în peste 220 de țări și teritorii mapate și sute de milioane de companii și locații pe hartă. Primiți în timp real informații de navigare prin GPS, despre trafic și transportul public și explorați cartierele din zonă aflând unde se găsesc restaurante, baruri sau alte locații, oriunde v-ați afla în lume.

Ajungeți mai rapid la destinație, cu ajutorul actualizărilor în timp real. Ocoliți traficul cu ajutorul estimărilor orei de sosire și al condițiilor de trafic în timp real.
Prindeți autobuzul, trenul sau autovehiculul folosit în comun cu ajutorul informațiilor despre transportul public în timp real și mai nou metroul.