Evenimentul Zilei > Actualitate > O NOUĂ ESCROCHERIE. Bani pentru bolnavi în numele primarului
O NOUĂ ESCROCHERIE. Bani pentru bolnavi în numele primarului

O NOUĂ ESCROCHERIE. Bani pentru bolnavi în numele primarului

Mai mulţi gălăţeni au primit, în ultima perioadă, apeluri de la persoane necunoscute care se le solicită ajutorul pentru un caz social, în numele primarului municipiului, Marius Stan. La rândul său, acesta avertizează populaţia şi agenţii economici din oraş să nu cadă în plasa escrocilor.

Aceştia apelează la mila publică şi solicită ajutoare în bani, în numele edilului, pentru un aşa zis caz social al unei fetiţe care are nevoie de o operaţie pentru a supravieţui, relatează monitoruldegalati.ro.

„Primarul Marius Stan nu a apelat şi nu va apela niciodată la astfel de metode pentru a rezolva eventualele cazuri sociale ce îi sunt aduse la cunoştinţă şi îndeamnă populaţia, firmele sau instituţiile publice cărora li se cer bani în numele primarului să anunţe imediat Poliţia. Persoanele care ne-au semnalat acest gen de escrocherie susţin că unul dintre indivizii care apelează la mila publică solicitând bani în numele primarului Marius Stan se recomandă cu numele ”VOINEA” şi, dacă i se cere, prezintă o legitimaţie ce nu este emisă de Primăria municipiului Galaţi”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Galaţi.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: