Evenimentul Zilei > Social > O mare vedetă din TVR începe lupta cu molima din China. News alert în media
O mare vedetă din TVR începe lupta cu molima din China. News alert în media

O mare vedetă din TVR începe lupta cu molima din China. News alert în media

Vedeta TVR, Iuliana Tudor, a devenit recent ambasadorul campaniei „România salvează România”, lansată de Crucea Roșie.

TVR este partener media şi adună bani pentru criza provocată de epidemia de Covid-19 în România. Fondurile vor fi folosite pentru a se cumpăra materiale de protecție pentru medici, aparate medicale, dar și alimente pentru persoanele vulnerabile și cele aflate în izolare la domiciliu.

„Bunătatea și solidaritatea ne fac mai puternici. Pandemia Covid-19 este o urgență de sănătate globală care afectează viața și programul zilnic al fiecărei persoane.Este timpul să fim uniți, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi. România salvează România!”, a spus Iuliana Tudor, care este și ambasador al Crucii Roșii Române.

Pe lista entităţilor ce vor primi sprijin se numără şi centrele de carantină din țară.

Până în prezent, Crucea Roșie a adunat 2,6 milioane de euro, cu care a cumpărat mănuși de protecție, dezinfectanți și combinezoane necesare în criza provocată de epidemia de Coronavirus.

Foto: Iuliana Tudor

 

Donațiile se fac prin SMS la 8827 – 2 euro. De asemenea, pe site-ul crucearoșie.ro sau în contul RO59BRDE410SV24517324100.

Redăm apelul făcut de Crucea Roșie și TVR pentru populație: „Crucea Roșie Română şi Televiziunea Română îndeamnă populația să respecte indicațiile autorităților și să se informeze din surse sigure.”