Evenimentul Zilei > Monden > O mare vedetă de la Antena 1 , dată în judecată pentru datorii la…
O mare vedetă de la Antena 1 , dată în judecată pentru datorii la…

O mare vedetă de la Antena 1 , dată în judecată pentru datorii la…

Răzvan Simion, vedeta matinalului de la Antena 1, a fost dat în judecată de către compania ENEL Energie Muntenia, furnizor de energie electrică, din cauza restanțelor acumulate.

Răzvan Simion, vedeta matinalului de la Antena 1, a fost dat în judecată de către compania ENEL Energie Muntenia, furnizor de energie electrică, din cauza restanțelor acumulate.

Răzvan Simion figura drept debitor în dosarul înregistrat pe 28 octombrie 2019, la Judecătoria Sectorului 6, iar ENEL a figurat drept creditor. Obiectul procesului este încuviinţare executării silite.

Răzvan Simion, executat silit

Decizia a venit rapid. Ea nu îi este favorabilă lui Simion.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu Sentinţa civilă nr. 7775 din data de 27.11.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu menţionat mai sus, prin toate modalităţile prevăzute de lege. Urmărirea se încuviinţează pentru suma ce rezultă din titlu executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac. Pronunțat prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 31.10.2019.”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Răzvan Simion și fosta lui soție, dați în judecată pentru datoriile la întreținere

În 2018, WOWbiz.ro a dezvăluit, exclusiv, că Răzvan Simion și fosta lui soție, Diana, au fost dați în judecată de asociația de proprietari din blocul în care cei doi au locuit prima dată în București.

“Răzvan Simion și soția lui, Diana, apar drept co-proprietari pe listele asociației de proprietari a unui bloc din Drumul Taberei. La începutul lunii iunie, vecinii i-au dat pe cei doi în judecată pentru restanțe la întreținere. Acțiunea a fost depusă la Judecătoria Sectorului 6. Dar primul termen nu a fost încă fixat. Răzvan și Diana Simion vor fi citați în calitate de pârâți”, a scris WOWbiz.ro la data respectivă.

“Era achitat totul la zi. Altfel nu se putea face partajul!”

În final, doar Simion a fost pârât. Acest lucru deoarece, după divorțul de Diana, el a rămas cu apartamentul, în timp ce ea a rămas cu casa din Corbeanca.

“În 2016, în momentul în care am divorțat, am făcut partaj. Iar acel apartament i-a revenit fostului meu soț. La vremea respectivă, eu am renunțat la partea mea de proprietate pe acea locuință în favoarea lui! Ce să vă spun, era achitat totul la zi. Și impozite, și întreținere, și facturi. Altfel nu se putea face partajul!”, a declarat Diana, potrivit wowbiz.ro.

„În concluzie, din clipă în care totul s-a terminat între noi și am făcut înțelegerea în fața avocaților pe baza bunurilor, e ca și cum aș fi vândut! Acum, nu mai am absolut nicio legătură cu trecutul. De aceea, vă spun clar că nu trebuie să fiu chemată în niciun fel de calitate în fața oamenilor legii! Repet, din mai 2016, fostul meu soț figurează la Finanțe, sector 6, ca unic proprietar și sunt datoriile LUI din punct de vedere legal! Adevărul este acesta și nu poate fi contestat de nimeni”, a mai afirmat fosta soție a lui Răzvan Simion.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: