Evenimentul Zilei > Actualitate > O mare CELEBRITATE, arestată pentru a vrut să ASASINEZE două persoane. Fanii sunt în stare DE ŞOC
O mare CELEBRITATE, arestată pentru a vrut să ASASINEZE două persoane. Fanii sunt în stare DE ŞOC

O mare CELEBRITATE, arestată pentru a vrut să ASASINEZE două persoane. Fanii sunt în stare DE ŞOC

O vedetă foarte apreciată în întreaga lume a ajuns în faţa judecătorilor din Noua Zeelandă, fiind acuzată că a vrut să angajeze un asasin pentru a ucide două persoane.

Este vorba despre Phil Rudd, bateristul celebrei trupe AC/DC. El a fost arestat joi dimineaţă, tribunalul din Noua Zeelandă precizând că printre acuzaţiile care i se aduc rockerului se numără şi ameninţarea cu moartea şi posesia de droguri. Adus în faţa judecătorilor, Phil Rudd, în vârstă de 60 de ani, nu a făcut nicio declaraţie.

Potrivit documentelor deţinute de judecători, bateristul a încercat să angajeze asasinul între 25 şi 25 septembrie. La recomandaea avocatului rău, Phil Rudd a fost eliberat pe cauţiune şi nu are voie să-şi părăsească locuinţa din Buerta sau să intre în contact cu vreuna din persoanele care l-au acuzat.

Fostul manager al trupei, Michael Browning, s-a declarat şocat la aflarea veştii.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor este în ce măsură va fi afectată trupa AC/DC de această veste, ţinând cont de faptul că formaţia se pregăteşte de lansarea unui nou album şi de un turneul internaţional, anul viitor.