O elevă a fost agresată în toaleta școlii de patru colegi. Trei dintre ei erau cercetați într-un dosar similar

O elevă a fost agresată în toaleta școlii de patru colegi. Trei dintre ei erau cercetați într-un dosar similar

O minoră de 17 ani a fost agresată sexual de un grup de patru băieți, aceștia având vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Aceștia ar fi constrâns-o pe fată să întrețină relații sexuale, chiar în liceul din Voinești, județul Dâmbovița, unde învățau.

Plângerea în legătură cu acest caz a fost depusă la IPJ Dâmbovița abia pe 10 aprilie, deși fapta ar fi avut loc în luna februarie. Mama fetei a fost cea care a mers la poliție, de îndată ce a aflat ce s-a petrecut cu fata sa.

Minoră violată în grup într-un liceu din județul Dâmbovița

Marți, autoritățile l-au reținut pe minorul de 17 ani. După ce judecătorul a analizat cazul, împotriva acestuia a fost impusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

La o zi distanță, miercuri, magistrații de la Judecătoria Târgoviște au impus aceeași măsură a arestului preventiv și pentru ceilalți trei minori, cu vârste de 15 și respectiv 16 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult decât atât, trei dintre aceștia erau deja cercetați într-un alt dosar similar și erau arestați preventiv încă din 9 aprilie.

Arest

Sursa foto: Dreamstime.com

„Precizăm că cei trei se aflau deja sub măsura arestului preventiv fiind cercetați într-o altă cauză penală ce vizează săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracțiunea de viol, complicitate la tentativă la infracțiunea de viol și complicitate la infracțiunea de viol”, a transmis Poliția Dâmbovița.

În aprilie, cei trei ar fi violat, timp de două timp la rând, o altă minoră de 17 ani, într-o zonă izolată din satul Suduleni, potrivit News.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz

În această anchetă, polițiștii au desfășurat investigații sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, în legătură cu presupusele infracțiuni de viol și agresiune sexuală.

sediul de poliție

Poliție. Sursa foto: arhiva EVZ

Conform declarației poliției, pe durata întregului proces penal, persoanele investigate sunt asigurate de drepturile și garanțiile procesuale stipulate de Codul de Procedură Penală, iar principiul prezumției de nevinovăție este respectat.