O doctoriță în vârstă de 26 de ani din Iași a cedat, după o ceartă. Tânăra a băut o cantitate mare de antigel

O doctoriță în vârstă de 26 de ani din Iași a cedat, după o ceartă. Tânăra a băut o cantitate mare de antigel Sursă foto: Dreamstime.com

Un medic din județul Iași a decis să își pună capăt zilelor într-un mod tragic. Doctorița în vârstă de 26 de ani a băut antigel, lichid folosit pentru răcirea motorului mașinilor, după ce s-a certat cu o persoană apropiată.

Diana este doctorița în vârstă de 26 de ani care a decis să se sinucidă când cariera ei abia începea. Medicul din Iași a băut antigel, lichid folosit pentru răcirea motorului mașinii. Tânăra a murit chiar în mâinile colegilor săi, care nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să constate decesul. Diana-Alexandra Saucă era medic rezident în anul I la Spitalul privat de Oncologie „Victoria” din Iași. Ea a murit marți, pe data de 20 iunie.

Tânăra ar fi înghițit intenționat o cantitate mare de antigel. Ulterior, a fost găsită inconștientă în apartamentul în care locuia. Tânăra a fost transportată la spital într-o stare extrem de gravă. Diana a intrat în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Rudele și prietenii Dianei nu își explică de ce tânăra a luat această decizie radicală.

Sursă foto: Facebook

Diana s-a certat cu un băiat înainte să se sinucidă

„La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că o tânără, de 26 de ani a fost adusă la spital în stare de inconștiență. Ulterior, a fost constatat decesul acesteia. Pe corpul tinerei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se precizează în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean Iași.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă foto: Facebook

Apropiații medicului rezident au spus că Diana nu era implicată într-o relația amoroasă, dar vecinii ei susțin contrariul. Portarul blocului a spus că tânăra s-a certat cu un băiat chiar în ziua în care s-a sinucis. Acesta nu a fost singurul incident violent în care medicul a fost implicat. Un episod violent ar fi avut loc chiar pe holul blocului. „A aruncat cu flori, ghivece de pe hol într-un băiat. Se certau. După, fata a vrut să plătească pagubele, să strângă, dar femeia de serviciu a spus că face ea”, a spus portarul, potrivit BZI.ro.