Cei 78 de pasageri ai aeronavei au ajuns la Paris încă de aseară, aceştia primind toate serviciile la care erau îndreptăţiţi prin prevederile directivei 261/2004. Potrivit reprezentanţilor Tarom, aceştia au ajuns la Paris cu o întârziere de maxim 4 ore.

Reprezentanţii companiei au declarat de asemenea că a fost vorba de o defecţiune tehnică minoră, des întâlnită, care ar fi permis continuarea zborului până la Paris, dar din prudenţă s-a luat decizia aterizării la Munchen.
Aterizare de urgență la Munchen
O aeronavă a companiei Tarom, care efectua curse pe ruta București-Paris, a fost nevoită să aterizeze de urgență, aseară, la Munchen, după ce piloții au sesizat o fisură la geamul cabinei, potrivit Agerpres.
Este vorba despre un avion Boeing 737-700, care avea la bord 78 de pasageri. Niciunul dintre aceștia nu a fost rănit și au fost redirecționați spre alte curse pentru a ajunge la destinație.
Aeronava Tarom a rămas pe aeroportul din Munchen pentru a se stabili dacă problemele existau înainte de decolarea de la București.
Piloții au declarat că nu-și pot explica cum de s-a produs fisura respectivă, ținând cont de faptul că, în timpul zborului, nu a avut loc niciun impact.
Citiți și:

  • Încă un avion Tarom cu probleme tehnice